Bach virágterápia

Aura balance esszencia

Auratisztítás és Aura védelem Az aura a test körül található finom burok, mely tartalmazza az érzelmeinket a gondolatainkat és a karmikus mintánkat. Mindannyian rendelkezünk aurával, mely csak ránk jellemző és tükrözi a bennünk lakozó összes tulajdonságot.

Az aura állandóan változik a külső és belső ingerekre reagál. A tartósan fennálló negatív hatások károsítják a szerkezetét és ezáltal fizikai vagy lelki betegségek alakulhatnak ki.

Az Aura Balance Esszencia egy olyan komplex készítmény mely hozzájárul az egészséges energetikai rendszer megőrzéséhez és fenntartásához. Kizárólag olyan rezgéseket tartalmaz amelyek az aura finom anyagi szövetére hatnak. Ott feloldja a blokkokat tisztítja az aura érzelmi és mentális rétegeit a felgyülemlett zavaroktól. A sérült aura szerkezetet kijavítja ezáltal a védőburok erőssé válik.

Kinek javasolt az Aura Balance Esszencia?

Bárki szedheti, mivel nem tartalmaz semmilyen káros összetevőt. Kizárólag virágok, kristályok és színek rezgésének lenyomata található meg benne . Ezért kiválóan alkalmas a finom anyagi rendszer  -mint amilyen az aura is- kiegyensúlyozásra.  A homeopátiához hasonló elven működik.

Milyen estben javasolt az Aura Balance szedése?

Fizikai és lelki betegségek idején egyaránt alkalmazható mivel az energetikai rendszerre hat. Az ott található feldolgozatlan érzelmek és mentális blokkokat oldja. Alkalmas még minden olyan estben amikor valaki sokat tartózkodik tömegben vagy zárt térben ahol káros elektromágneses sugárzás érheti. Veszekedések vagy fájdalmas élmények alkalmával amikor gyengül az aura erőtere. Ilyenkor érezhetően fáradtabbnak és elcsigázottnak érzi magát az ember.

Meditációhoz vagy aura tisztító gyakorlatokhoz kiegészítő terápia részeként.  Felerősít minden  más auratisztító és- védő technikát valamint gyógyítást, mint pl Reiki, Prána nadi, kineziológia.

Alkalmazható még pszichológiai kezelés idején mivel felgyorsítja a  érzelmi és mentális blokkok tisztulását. 

Ajánlható gyógyítóknak mivel védi az aurát és felerősíti az energetikai kisugárzást.

Szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

Összetétele: 7 fajta virág és kristály valamint színek rezgése, víz és brandy

Kiszerelés: 30ml

[add_to_cart id=”6039″ sku=””]

Aura balance esszencia megrendelhető:

Termékek oldalon