Bach virágterápia

Aura védelem és Auratisztítás

Aura védelem és Auratisztítás virág és-kristályterápiával

Az aura testünk körül érzékelhető energiamező, mely minden információt hordoz múltunkról és jelenünkről. Egészséges aura kb.1,5 méteres sugarú tojásdad formát alkot a test körül. Az aura különböző rétegekből tevődik össze, melyek egymással kölcsönhatásban állnak. Például a gondolataink az aura mentális testében, színek és formák rendszerében nyilvánul meg. Minden egyes érzelmi és mentális konfliktust az aurában megmarad és mint információ tárolódik. Hosszabb ideig fennmaradó és megoldatlan traumák károsítják az aurát és akár fizikai betegséget is okozhatnak.

Az energetikai rendszernek is megvan a saját nyelvezete csupán érteni és látni kell az üzeneteket. Ez azonban nem könnyű feladat és hosszas gyakorlást igényel. A fizikai test is folyamatos visszajelzést küld számunkra az auránk állapotáról. A magyar nyelvben gyakran használunk olyan szavakat és kifejezéseket melyek utalnak vagy leírják az auránk állapotát. Amikor fáradtak vagyunk gyakran mondjuk: le vagyok eresztve.. , teljesen kiszívta az erőmet..., ilyenkor tökéletesen leírjuk az auránk adott állapotát.

Az aura tisztítása és védelme nagyon fontos, mivel a külső és belső  negatív hatások energia áramlási zavart és egyéb károkat okoznak.

Aura tisztítás és Auravédelem virágterápiával

Az Aura rezgésszáma jóval magasabb a fizikai világban tapasztalhatónál. Ebből adódik, hogy csak olyan módszerek alkalmasak az aura helyreállításra melyek magasabb frekvenciát vagy rezgésszámot képesek átadni. A virág -és kristályesszenciák már az elkészítésüknél fogva is kifejezetten ezt a célt szolgálják.

A víz mint hordozó anyag képes felvenni az adott virág vagy kristály rezgésszámát , majd a további hígítások folyamát már csak az információt tárolja. Ezek olyan rezgést adnak át a velük érintkezésbe lépőnek, melyek hasonlatosak a finom anyagi testek harmonikus frekvenciájával. Az átadott információ kijavítja a energia testben keletkezett károkat és sérüléseket.

Mely virágesszenciákat használhatunk Auravédelmére és az Aura tisztítására?

Cickafark virágeszencia-Éden virágesszencia- : az első és legfontosabb virág mely az aura védelmét szolgálja. Három színben ismert : a fehér , rózsaszín és az arany. A fehér cickafark ad egy általános védelmet,  a rózsaszín cickafark is véd, de elsősorban a szív és vele kapcsolatos szeretet kifejezésében ad segítséget, az arany vagy sárga cickafark azok számára javasolt akik túlságosan befolyásol a környezet és a többi ember. Az arany cickafark segít megteremteni a kapcsolatot a világgal viszont támogatja a saját integritást. Mind három cickafark egyfajta energetikai pajzsként szolgál a negatív gondolatoktól kezdve a káros elektromágneses sugárzások ellen. A cickafark esszencia egyfajta belső energia forrásként működik, megteremti a saját harmóniát a külvilág és az Én között. Különösen olyanok számára javasolt akik érzékenyek a környezeti ártalmakra, mint pl. allergia vagy más pszichoszomatikus betegségekben is szenvednek.

Csombormenta virágesszencia-éden virágesszenciák: különösen jól alkalmazható az aura tisztítására melyeket tartósan fennálló negatív gondolatok okoznak. Javítja az aura általános állapotát olyan estekben is amikor valaki túl sok ember között tartózkodik rendszeresen és meggyengül az energetikai rendszere. Ilyenkor keletkeznek az aurában szakadások vagy lyukak melyeken keresztül ki-be áramlik az életerő. A csombormenta virágesszencia segíti az aura sérüléseket helyreállítani és tisztítja a bent rekedt zavarokat.

Rojtos ibolya-Ausztrál virágeszencia: szintén elsőrangú virág mindenfajta aurát ért kár estén. A rojtos ibolya esszencia olyan estekben alkalmazható mikor valaki szorong vagy bánatos. Minden típusú fizikai sokk , visszaélés vagy támadás estén az első  esszencia, melyet érdemes használni.  Egyszerre tisztítja és védi az aurát ezért foglal el különleges helyet esszenciák sorában. Azok számára akiktől energiát szívnak el vagy akik öntudatlanul is mások energiájából táplálkoznak kitűnő gyógyír. Betegségek idején akár a beteget és a beteget ápoló is használhatja egyszerre. A rojtos ibolya eltávolítja a régi sérelmeket és a múltban keletkezett fájdalmakat és  érzelmi sérüléséket. Enyhíti az allergia tüneteit, melyek érzelmi zavarok miatt alakultak ki. 

Magyal/Krisztustövis -Bach virágesszencia: olyan emberek számára akik a "sündisznó" effektust használják saját aurájuk védelmére. Vélt vagy valós támadások ellen egyfajta ellen csapást választanak ezáltal az energetikai rendszerük egészséges egyensúlya felborul. Gyakran féltékenyek vagy agresszívak másokkal miközben maguk túlérzékenyek. A magyal virágesszencia véd a támadások ellen és tisztítja a negatív érzelmeket.

Fokhagyma virágeszencia-éden virágesszencia: azok számára akik gyenge az életerejük és gyakran félnek vagy szoronganak. Ilyenkor az aura porózussá válik és elszivárog az energia. Ezért ezek az emberek többet lesznek betegek és gyenge az immunrendszerük. A fokhagyma virágeszencia segít a belső félelmek legyőzésében és oldja a szorongást.  Megerősíti a saját védelmi rendszert ezáltal kevésbé lesznek befolyásolhatóak. Megteremti az aura különböző rétegei közötti kapcsolatot és összhangot.

Kristályok és kristályesszenciák hatása az aurára:

Labradorit: megakadályozza az energia szivárgást és védi az aura mezejét. Magába szívja a negatív gondolati formákat, ezért akár 12 óra elteltével érdemes megtisztítani. Tanároknak vagy ápolóknak érdemes karkötőként hordani .

Lepidolit: ajánlott mindenfajta elektromágneses eszköz és kütyü közelébe tenni mivel véd ezek káros hatásaitól.

Fekete tourmaline: védelmi kő , segít a negatív gondaltokat elhárítani. Hozzásegít a biztonság érzet megteremtéséhez mivel a gyökércsakrára van pozitív hatással. Továbbá támogatja a magasabb szintű tudatosság elérését. Alkalmas továbbá a félelmek és rögeszmék eloszlatására valamint a káros elektromos hatások kivédésére.

Kunzite: segíti a rögeszmék eloszlatását és védi az aurát a káros hatásoktól.

Még számos virágesszencia és kristály képes az auravédelmére és tisztítására. Az itt leírtak csupán ízelítőt adnak, hogyan válasszunk magunknak virágesszenciát.

Auratisztítás és Aura védelemAuravédelem és Aura tisztítás: Aura balance esszenciával

Az Aura balance esszencia olyan komplex készítmény mely hatékonyan segíti az Aura védelmét és megtisztulását.Tartalmaz Virág-és kristályesszenciát valamit színek rezgést. Minden olyan estben alkalmazható amikor az energiatest megtisztítás és védelme szükséges.

Aura balance esszencia megvásárolható a Termékek oldalon.


A felsorolt esszenciák megrendelhetőek. Egyes esszenciákat csak korlátozott mennyiségben tartunk, ezért ezek nem kerültek fel a webáruház kínálatába. Kérjük amennyiben ilyen esszenciát szeretne vásárolni a kapcsolat oldalon vagy e-mailbe adja le rendelését.

 

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.