Bach virágterápia

Fizetési és Szállítási módok

Bach virágesszencia Szállítási módok:

 

 A termékeinket minden esetben alufóliába és buborékos borítékba adjuk postára. 

 

                                                                           MPL Magyar posta futárszolgálata házhoz kézbesítés 

MPL-Magyar Posta futárszolgálat

A magyar posta futárszolgálata házhoz kézbesíti Önnek a megrendelt terméket. A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik , kérjük olyan címet adjon meg , ahol át tudja venni a csomagot.

Lehetőség van munkahelyi címet is megadni, ebben az estben mindenképpen jelezze számunkra a cég pontos nevét is illetve , ha van recepció stb.

Kézbesítési idő 2-5 munkanap , ha ettől eltérően más munkanapra kéri a küldeményt, kérjük a megjegyzés rovatba tüntesse fel.
A Magyar posta futárszolgálata ha az első kézbesítés sikertelen akkor a következő munkanapon újra megkísérli a kézbesítést.Amennyiben a második kézbesítés is  sikertelen, úgy  még 5 napig a megadott postán átvehető a csomag.

Ezt a szolgáltatást utánvétes és banki előre utalásos fizetési mód estén is választhatja.
A MPL nyomkövetési rendszerében láthatja, hogy hol van a csomagja. A kiszállítás részleteiről a Magyar posta email vagy sms formájában tájékoztatja.

szállítási díj utánvét estén : 1000Ft /csomag 

szállítási díj banki előre utalásnál : 800Ft / csomag

Posta Pont választó

Posta Pontok :

Ezen szállítási mód segítségével Ön Magyar Posta fiókjaiba (Postán maradó ) vagy MOL töltőállomásokra, Coop üzletekbe is kérheti a csomag kiszállítását.A legördülő menüből válassza ki az Önnek legmegfelelőbb Posta pontot.

Kézbesítési idő 2 munkanap , ha ettől eltérően más munkanapra kéri a küldeményt, kérjük a megjegyzés rovatba tüntesse fel.

Munkanapokon 12 óráig beérkezett megrendeléseket tudjuk aznap átadni a posta futárszolgálatának majd ezt követően 2 munkanap a kiszállítási idő.

A MPL nyomkövetési rendszerében láthatja, hogy hol van a csomagja. A kiszállítás részleteiről a Magyar posta email vagy sms formájában tájékoztatja.

            Személyes átvétel   Hamarosan !!! 

Átvevőpont

Átvevőpont

Személyesen átveheti csomagját ,átvevő pontunkon szállítási költség nélkül .  Kizárólag az előre online megrendelt csomagot lehet átvenni az üzletben.  A webáruházunkba leadott rendelés követően 2 munkanapon belül szállítjuk az átvevőpontra a csomagot. A kiszállítás pontos részleteiről még külön emial formájában tájékoztatjuk. A csomag már tartalmazza a számlát , ezért blokkot a boltban már nem adnak. Kérjük névre szólóan kérje a termékeket az eladótól ! Köszönjük !

                   Átvevőpont címe:                                       
                   Bioszféra Bioboltban
                   Szentendre , Attila u. 23/A
                    nyitva: H-P: 9-18 ig, Sz: 9-13 óráig

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a csomagját kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ! Átvevő pontra szállítás díja : 6000 Ft alatti megrendelés esetén 300 Ft / csomag , 6000 ft feletti rendelésnél ingyenes !

 

 

       Fizetési módok:

Utánvét           Utánvétes fizetési mód az árú átvételekor készpénzben vagy bankkártyával

 Utánvétes fizetés estén, Ön csomag átvételekor a Postai futárnak  készpénzben fizeti ki a számla ellenértékét.

 Posta Pontra is kérhet utánvétes küldeményt, így a megadott Postán vagy Mol kúton tudja kiegyenlíteni a  küldemény ellenértékét. Nagyobb postákon és MOL töltőállomásokon lehetséges a bankkártyás fizetési mód is.

Figyelem :csomagautomatákba csak banki előre utalást tudunk elfogadni. Ez a szállítási mód automatikusan csak a www.bachcsepp.hu oldalunkon választható . Amennyiben Ön ezen az oldalon adja le számunkra a rendelést úgy kérjük a megrendelés rovatba adja meg a pontos Posta Pont címét ! Köszönjük !

 

 

Banki átutalás                                          Közvetlen banki előre átutalás:

Banki előre utálás estén , Ön kényelmesen a bármely bankfiókból vagy a saját internetes bankjából tudja a megrendelt termék és a szállítási költséget értékét cégünk számlájára átutalni. Az banki utalás estén Ön előre fizeti ki a számla ellenértékét!

Kérjük a ne felejtse el a közlemény rovatba a megrendelés számát beírni, illetve ha nem a saját számlájáról utal akkor a megrendelő nevét is! Köszönjük!

                                              Banki előre utalás cégünk számlaszámara:
                                             számlavezető neve: Éden Virágesszencia ec
                                             számlavezető bank: K&H bank
                                             számlaszám: 10403112-50526784-68861008
                                             Munkanapokon 12 óráig beérkezett befizetéseket aznap teljesítjük.
                                           

                                                

                                                                           Paypal és bankkártyás fizetési mód:

Paypal és Bankkártyás fizetés Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.

 A Paypal fizetési mód banki előre utalásnak számít, így a postaköltség alacsonyabb, mint az utánvétes megrendelés estén.

Ingyenes kiszállítás 16.000Ft feletti vásárlás estén tudunk biztosítani! Kérjük ne feledje el az ingyenes szállítás estén a rendelés leadásakor megadni nekünk  a fizetési és szállítási módot! Köszönjük!

Szállítási határidő : 2-5 munkanap