Adózott online kaszinó nyeremények 2023

  1. Ingyenes Modern Kaszinó Gépek 2023: A játék átlagos RTP-vel és magas volatilitással rendelkezik – ez azt jelenti, hogy egészséges egyensúlyt kap a találati gyakorisággal és a győzelem méretével.
  2. Letölthető Ingyenes Bónusz Slots Kaszinó Nincs Letét Játékok - Nem meglepő, hogy hasonló ajánlatokat fog látni az NFL, az MLB és az NHL határidős ügyleteire, valamint az egyetemi kosárlabdára és a futballra.
  3. Típusú Nyerő Magyar Kaszinó Játékok Online 2023: Powerways áll egy új, négyirányú paytable rendszer által bevezetett Pragmatic Play ezzel az első kiadás ígér sok látványos nyerő kombináció.

Pörgetések ingyen játékok

Új Magyar Blackjack Online Játék Ingyen
Mindenesetre, a tevékenység valójában nem hívogató.
Webkaszinó Nincs Letét 70 Ingyenes Pörgetés Nélkül Előleg
A szurikáták képei hasznos vad szimbólumokként működnek ebben az őskori témájú játékban.
Teszteljék erejüket–, majd nyomja meg a nagy jackpot után az első forgatás a slot.

Online kaszinó nyerőgépeken nincs befizetési bónusz 2023

Mobil Blackjack Szabályok
Azonban az alapvető dolog, amire figyelni kell, a minimális betétek megvalósíthatósága, amely lehet 10 betét kaszinó vagy még alacsonyabb.
Oldalak Legjobb Bónusz Blackjack Játék Ingyen
A platform teljesen ingyenes, ami azt jelenti, hogy minden megszerzett díj tiszta nyereség.
Játszani Új Játékgépek

Bach virágterápia

Vásárlási feltételek

Vásárlási és fizetési feltételek:

Kérjük, mielőtt vásárolna olvassa el figyelmesen az Általános szerződési feltételeket és akkor vegye igénybe a szolgáltatásunkat, amennyiben minden pontjával egyetért. Jelen dokumentum kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. A webáruház működésével, megrendelés menetével és szállítási feltételeket kapcsolatos információkat tartalmazza.

-Üzemeltető adatai:

cégnév: Éden Virágesszencia ec  “kisadózó”

székhely: 2016-Leányfalu, Hegyalja utca 2/b

adószám: 25415085-1-13

kibocsátó Cégbíróság: Pest megyei Bíróság mint Cégbíróság

cégjegyzék szám: 13-11-090920

elektronikus elérhetőség: info@edenesszencia.hu

tel: +36 30 640 59 10

Kapcsolattartó: Jerabek Edina

szerződés nyelve: magyar

Éden Virágesszencia ec. Alanyi Áfa mentes számlát állít ki , ezért Áfa visszaigénylésre nem jogosít ! 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:

A termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhető meg

A termékek az alábbiak szerint kategorizálhatók:

-Virágeszenciák

A termékekre vonatkozó  megjelenített árak  bruttóban értendők, de nem tartalmazzák a szállítási költségeket! Külön csomagolási költség nem kerül felszámolásra.

Az Éden Virágesszencia ec által kibocsátott számlák alanyi ÁFA mentesek , így Áfa visszatérítésre nem jogosítanak!

Rendelési információ:

A vásárláshoz regisztráció nem szükséges! Vásárlás a Termékek oldalon lehetséges!

Azonban a megrendelését leadhatja telefonon a : +36 30 640 59 10

Megrendelés feldolgozása:

A megrendelések  feldolgozása munkanapokon 12 óráig történik. Ez idő után beérkezett megrendeléseket a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.

Általános teljesítési határidő, visszaigazolástól 2-3 munkanap. Csak abban az esetben érvényes a megrendelés, ha elektronikus formában visszaigazolást kap!

A csomag feladásáról minden estben külön értesítjük és elküldjük a ajánlott szelvény küldeményazonosítóját vagy a postai nyomkövető kódját. Az értesítés követően 2-4 munkanapon belül, várhatóan  megérkezik a megadott címre az Ön által megrendelt termék vagy termékek.

Kérjük , ha a kiszállítást ettől eltérő időpontban szeretné, jelezze felénk !

A megrendelés menete:

A termékek kategóriákba vannak sorolva, amennyiben a kívánt képre rákattint láthatja az összes terméket. A kiválasztott terméket a kosárba gomb megnyomásával kezdheti meg a vásárlást. Egyszerre több terméket és több kategóriából is választhat. Amennyiben tudja a termék nevét és a termék keresőbe beírja, rögtön az Ön által kiválasztott termék jelenik meg.

Ezután a megrendelés folytatása gombbal adhatja hozzá kiválasztott terméket a kosár tartalmához. 

Az oldalsávba láthatja a kosara tartalmát és kiválasztatott termékek összegét is.

A kosár oldalon állíthatja milyen szállítási és fizetési módot szeretne választani. Magyarországon belül  banki előre utalással és utánvéttel tudja kiegyenlíteni a számláját. Kérjük pontosan állítsa be a fizetési módot!  A rendelés folytatása gomb megnyomásával Ön az Ellenőrzés oldalra érkezik .

Az ellenőrzés oldalon adhatja meg  a szállítási és a számlázási adatait! Kérjük pontosan töltse ki, a helytelen adatokért nem vállalunk felelősséget !

Fizetési módok :

Háromféle lehetőség közül választhat:

Paypal mód: (banki előre utalásnak számít)

-amennyiben rendelkezik paypal számlával és azzal szeretné kiegyenlíteni számláját válassza a Paypal módot. Itt a “Have a paypal account “opciót válassza. Majd jelentkezzen be a fiókjába és adja meg a rendszer által kért adatokat.

paypal email címünk : info@edenesszencia.hu

-amennyiben nem rendelkezik paypal fiókkal úgy válassza a “Don’have paypal account ” módot majd adja meg a bankkártyájának adatit . Eben az esetben Ön egy küldő biztonságos fizetési felületre érkezik , melynél adati biztonságát a paypal rendszer garantálja. 

-A másik lehetőség a Banki előre utalás.
Ön kényelmesen tudja a megrendelt termékek ellenértéket a saját internetes bankjából vagy bankfiókjából Cégünk számlájára átutalni.

Választhatja a postai utánvét lehetőségét is.Ön ebben az estben csak akkor fizeti ki a termék és a postaköltség árát amikor azt kézhez kapja. Kérjük vegye figyelembe, hogy a postai utánvét költsége magasabb, mint az banki előre utalásé.

Online fizetési rendszer

 

Ellenőrizze még egyszer, hogy a megrendelni kívánt termékek és szállítási címet valamint a fizetési módot helyesen adta-e le.

A legvégén a rendelés elküldése gombbal küldheti el számunkra vásárlási szándékát!

A rendszer automatikusan küld az Ön által megadott e-mail címre egy visszaigazolást, amely tartalmazza a megrendelt termékeket az Ön szállítási adatit és az Éden Virágesszencia ec pontos számlaszámát is! Kérjük amennyiben banki átutalással szeretné kiegyenlíteni a számláját erre a számlaszámra utalja át a rendszer által kikalkulált összeget. Munkanapokon 12 óráig beérkezett befizetéseket még aznap teljesítjük!

A megrendelt termék házhoz szállítása/ házhoz szállítás díjának megfizetése:

A megrendelt terméket a Magyar Posta Zrt.futárszolgálata szállítja a megadott címre.

A csomag tartalmazza a számlát. Sérült csomagot NE vegyen át! Utólagos reklamációt jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.!

 

A Éden Virágesszencia ec.  által vezetett

K&H bankszálára lehetséges

Számlaszáma: 10403112-50526784-68861008

Banki előre utalásnál, a  bankszámlára érkezéstől számított első munkanapon kerül postázásra a csomag.

A csomag értékének utánvételes kiegyenlítése esetén a mindenkori posta felár kerül felszámolásra. Kérjük ebben az estben kizárólag akkor rendelje meg a terméket amennyiben azt a postásnak vagy a futárnak ki tudja egyenlíteni. Át nem vett visszaküldött csomag szállítási költségét a vevőre hárítjuk. Annak újra küldését, kizárólag előre utalással tudunk elfogadni.

A Magyar Posta a kiszállítást munkanapokon 8-16 óra között teljesíti. Kérjük olyan címet adjon meg amelyen ezen időszakban Ön vagy családtagja tartózkodik. A át nem vett csomagot a címhez tartozó postán még 5 napig  átveheti.

Utánvétes megrendelés estén Ön kérheti Magyar postai futár( MPL )szolgálatot csomagja házhoz szállításra vagy akár bármely Posta Pontra is a megrendelt termékek kiszállítást .

AZ MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása.
Kézbesítési idő 2 munkanap , ha ettől eltérően más munkanapra kéri a küldeményt, kérjük a megjegyzés rovatba tüntesse fel.  Kérheti délután vagy szombati kézbesítést , melyet felár ellenében áll csak módunk teljesíteni. Amennyiben időkapus szolgáltatást szeretne választani jelezze felénk !
A Magyar posta futárszolgálata ha az első kézbesítés sikertelen akkor a következő munkanapon újra megkísérli a kézbesítést.Amennyiben a második kézbesítés is  sikertelen, úgy  még 5 napig a megadott postán átvehető a csomag.
A MPL nyomkövetési rendszerében láthatja, hogy hol van a csomagja. A kiszállítás részleteiről a Magyar posta email vagy sms formájában tájékoztatja.

Posta Pont szállítási mód segítségével Ön Magyar Posta fiókjaiba (Postán maradó ) , MOL töltőállomásokra vagy csomagautomatákba is kérheti a csomag kiszállítását.Figyelem csomagautomatákba csak banki előre utalással tudunk szállítani!                                                                                                                                  

Posta pont kereső itt érhető el. Ez a szállítási mód csak a www.bachcsepp.hu oldalunkon elérhető !

Kézbesítési idő 2 munkanap , ha ettől eltérően más munkanapra kéri a küldeményt, kérjük a megjegyzés rovatba tüntesse fel.
A MPL nyomkövetési rendszerében láthatja, hogy hol van a csomagja. A kiszállítás részleteiről a Magyar posta email vagy sms formájában tájékoztatja.

Ingyenes szállítás lehetősége akkor lép életbe, ha a megrendelt árú értéke meghaladja a 16.000 Ft

Elállás joga ÚJ Hatályba lépésének ideje : 2014. június 13.-án

A távollevők között kötött szerződésnél a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet  23. § (1) bekezdése szerint ha a fogyasztó eláll a szerződéstől, a vállalkozás haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított 14 napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is.

Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.

Ilyen esetek az alábbiak:

  • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgásoktól, ingadozásoktól függ.
  • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra, gyorsan romló élelmiszerek esetén.
  • Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

Kivonat a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből:

Magyar Közlony 30.száma pdf formátumban megtekinthető és letölthető

Az új rendelet hatályba lépésével, tehát 2014  június 13-ával, pedig hatályát veszti az üzleten kívül a fogyasztóval kötött szerződésekről szóló 213/2008. (VIII. 29.) Korm. rendelet, és a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet.

Elállási jog gyakorlásának menete

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

 A vevő jogosult a megrendelést követő 24 órában, de legkésőbb a kiszállítás megkezdéséig a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mail-ben vagy telefonon jelezni a info@edenesszencia.hu e-mail címen, a Éden Virágesszencia ec ügyfélszolgálatán. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

  A vevő 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján az áru kézhezvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Elállásra vonatkozó szándékát a vevő köteles írásban, a info@edenesszencia.hu e-mail címre bejelenteni 14 napon belül. Az elállási határidő a termék átvételekor, illetve szolgáltatásnál a szerződéskötéskor kezdődik.
A vevő elállás esetén köteles a megrendelt terméket Éden Virágesszencia ec. címére késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. A Vásárlót terheli annak bizonyítása, hogy az elállási jogot a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározottak szerint gyakorolja.

Vásárlástól való elállás esetén a Éden Virágesszencia ec.  köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni.

A visszatérítés vonatkozik a kiszállítási költségekre, kivéve a termékek visszajuttatásának költségeit. Amennyiben a termék használt , a Éden Virágesszencia ec. követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő teljes kárának megtérítését.
Bizonyos esetekben nem illeti meg az elállás joga a vásárlót:
Teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal ellátva stb..)

Figyelem  az új jogszabály szerint a Cég nem minősül fogyasztónak ezért az  az elállás jog nem vonatkozik rá! 

termékszavatosság pontos részletei : http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1400045.KOR  itt érhetők el !

Elállás/ felmondási nyilatkozat letölthető  kitöltve a csomagba téve visszajuttatható( de nem kötelező ):

elállási/felmondási nyilatkozat

Adatvédelem:

Az Éden Virágesszencia hivatalos oldalán keresztül megrendelt termékek estében a Éden-Esszencia Kft számára rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja tovább másik fél számára. Kivételt képez a Magyar Posta vagy a Futár szolgálat mely a  megrendelés kézhezvételéhez szükséges adatokat a rendelkezésére bocsátja. A honlap böngészése során technikai adatok kerülnek rögzítésre kizárólag statisztikai célokból ( látogatási idő stb).

Adatainak törlését bármikor írásban  kérhet az info@edenesszencia.hu e-mail címen.

A honlap működést a Maxer kft tárhelyszolgáltatása biztosítja.