Bach virágterápia

6.csakra-Harmadik szem csakra csepp-Éden virágesszencia

2000Ft

Harmadik szem csakra csepp-Telepátia-Megérzések-Tisztánlátás

Termékleírás

6.csakra- Harmadikszem csakra csepp-  Érzékelés Energia

felsőbb rendű szellemi energiák, spiritualitás, intellektus, emlékező képesség, akarat, tisztánlátás, intuíció, telepátia.

Diszharmonikus működés esetén:
-depresszió, tanulási nehézség, fejfájás, szorongás ,idegrendszeri problémák, spiritualitás elutasítása, túlzott racionális gondolkodás (alul működésnél)

-hormonális zavar, tudással való visszaélés, fejfájás, (túlműködésnél)

Fizikai szinten:
-arc, fül, orr,arc, melléküregek, kisagy,nyúltagy, központi idegrendszer tartoznak hozzá, hipotalamusz, hormonháztartás, jobb agyfélteke,

Összetétele: Kamilla, Komló, Kisvirágú rózsa, Mezei tikszem, Zöld rózsa kivonat, forrásvíz és borpárlat. (18% alkoholt tartalmaz)

Az esszencia kizárólag információt tartalmaz!

A harmadik szem csakra csepp szedése javasolható: Tanulási  és koncentrációs készség javítására. Ideges nyugtalanság és álmatlanság estén. Meditációs és jóga gyakorlatokhoz. Fokozza a kapcsolatot a tudatalattival ezáltal hozzájárul a megérzések és tiszta tudat kifejlődéshez. Fejleszti a tisztánlátás képességét. Fej és fül problémák megelőzésére. Egyes agyi betegségeknél kiegészítő terápia részeként javasolt.

Ajánlható csakratisztításhoz, csakra feltöltéshez és a csakrák regeneráláshoz

kiszerelés: 30ml

szedési javaslat: napi 3x7 csepp közvetlen a nyelv alá

további információ:

6.csakra-Harmadik Szem csakra  ( Ajna )

színe indigókék vagy ibolyakék, szirmainak száma kilencvenhat. Hozzárendelhető endokrin szerv a agyalapi mirigy.

Az egyén az Univerzumról alkotott felismerései, intuíció , szellemi erők rendelhetők hozzá. Szellemi tudásra  és magasabb rendű értékek megismerése való törekvés. Megérzések amelyek nem feltétlenül racionálisak. Telepátia és tisztánlátás  vagy egyéb paranormális képességek székhelye. A múlt és a jövő érzékelése. Minden olyan kommunikáció, mely nem a hagyományos nyelvi kifejezéssel történik ide sorolható. A rejtett igazságok felismerésnek lehetőségét mutatja.

alul működés estén: túlzott anyagi gondolkodás, félelem az ismeretlentől és a megfoghatatlantól. Spiritualitás elutasítása.

túlműködés estén: fejfájás, hormonális problémák. Tudással visszaélés mások manipulálása. zavaros kavargó ötletek amelyt nem tud megvalósítani. Gyakori fejfájás vagy látászavar. Hormonális egyensúlytalanság.

További információk

Tömeg 80 g

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“6.csakra-Harmadik szem csakra csepp-Éden virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.