Bach virágterápia

Bach elsősegély csepp 20ml 39. Bach virágesszencia

1600Ft

Bach Elsősegély csepp “A gyors segítség”

A Bach  Elsősegély csepp vagy más néven életmentő csepp öt különböző virág keveréke és mint a nevében is benne van elsősorban akut “vészhelyzetek ” kezelésre alkalmazható. Bach vészcsepp elsősorban hirtelen fellépő testi vagy lelki traumák idején kiváló segítő.

 

Termékleírás

Bach elsősegély csepp- Bach virágesszencia keverék (Assistance) -20ml

Bach elsősegély csepp  más néven vészcsepp vagy életmentő csepp egyetlen olyan Bach eszencia mely nem egyéni érzelemre  szabott Bach csepp.

Bach vészcseppet-életmentő cseppet- bárki szedheti amikor úgy érzi "összecsaptak felette a hullámok " és nem képes úrrá lenni idegességén vagy félelmein.

A Bach elsősegély cseppet 5 virágesszenciából állították össze. Elsősorban akut helyzetekre, amikor gyors segítségre van szükség.

Bach vészcsepp -elsősegély csepp főbb alkalmazási területei :

- Fizikai traumák, balesetek, műtétek és azt követő felépülés elősegítésre, fejfájás, akut hasi görcsök és  fájdalmak kezelésér. Külsőleg borogatás formájában csípések és sebek kezelésére. Allergiás rohamoknál.

-Lelki traumák ,ijedtség, rossz hírek, stressz, félelem, veszekedések által okozott traumák enyhítésre.

-megelőzésként, vizsgadrukk, előadás, félelem fogorvostól vagy repüléstől

Bach életmentő csepp összetétele: Napvirág, Cseresznyeszilva, Iszalag, Nebáncsvirág, Ernyős madártej kivonat és 27 % -os brandy

Bach elsősegély csepp -vészcsepp adagolása- szedési javaslat:

Akut vagy súlyos esetben: akár 15 percenkét 4 cseppet közvetlen a nyelv alá csepegtetni vagy egy pohár vízbe 4 -6 cseppet feloldani, majd lassan elkortyolni.

Borogatás formájába vagy krémekbe : tegyünk egy tálba tiszta vizet majd cseppentsünk bele 7-10 cseppet a keverékből, majd egy tiszta pamut ruhát itassunk át a vele. Ezután helyezzük a nedves ruhát a fájó testrészre vagy a csípésre. natur vagy bio krémbe 7-10 cseppet keverjünk el, majd ezzel krémezzük be a bőrt.

Megelőzéshez: napi 4x4 cseppet közvetlen a nyelv alá vagy egy kevés vízbe feloldva 4-6 cseppet lassan elkortyolgatva.

 

 

További információk

Tömeg 80 g

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bach elsősegély csepp 20ml 39. Bach virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.