Bach virágterápia

Bach virágterápia-Apróbojtorján (1.Agrimony) Bach virágesszencia

1300Ft1800Ft

1.Apróbojtorján- Bach virágesszencia “Az őszinteség virága”

 

Kiürítés

Termékleírás

Bach virágesszencia 1 Apróbojtorján Bach csepp ajánlható :

-belső feszültség, konfliktuskerülés, nyugtalanság idején. Vidámság álarca mögé rejti belső szorongást.

 

-Bach virágesszencia 1. Apróbojtorján a "Külső hatásokkal szembeni túlérzékenység" csoport virága

Azok számára akik a vidámság álarca mögé rejtőznek, bár belül gondterheltek és nyugtalanok. A külvilág szereti őket, mert humorosak és vidámak. Nem mutatják ki érzelmeiket inkább úgy tesznek, mintha nem is lennének. Kerülik a konfliktusokat nem bírják a vitákat. Igyekeznek minden erejükkel fenntartani a "minden rendben van" látszatát. Kívülről úgy tűnik mint akinek nincsen semmi problémája , azonban egy idő után egyre görcsösebbé és mesterkélté válnak. Gyakran nyúlnak droghoz vagy alkoholhoz, hogy a belső harmóniájukat fenntartsák. Kerülnek minden kritikát  és konfliktust mivel túl érzékeny ezekre. Gondjaikról nem szívesen vesznek tudomást ezért igyekeznek leplezni és kendőzni azokat.

Bach virágesszencia 1. Apróbojtorján negatív állapot fizikai tünetek lehetnek: pszichoszomatikus betegségek , alvászavar, körömrágás, bőr problémák.

Bach virágesszencia 1. Apróbojtorján Bach csepp pozitív hatása: képessé tesz kimondani és felfedni  a belső igazságokat. Őszintévé tesz mind magunkkal mind másokkal szemben. Megnyugtatja a lelket és harmonizálja érzelmeket. Segít felvállalni akár a külső akár a belső konfliktusokat, ezzel megnyitja az utat a problémák megoldáshoz. Fokozza az önismeretet és a nyitottságot. Eloszlatja a belső szorongást és csökkenti az állandó aggódást.

Bach virágterápia rendelés :

Bach virágesszencia kétféle kiszerelésben kapható : 

-10ml-es alap esszencia

-20ml-es alapesszencia

Bach virágeszencia összetétele : apróbojtorján  kivonat forrásvíz és 18% Brandy

A Bach virágesszencia kizárólag információt tartalmaz !

Bach virágeszencia szedési javaslat-  Bach virágterápia gyógyír készítése:

1 variáció -Egy 30 ml-es üvegcsébe tegyen : 2/3 rész forrásvizet vagy szénsavmentes ásványvizet és 1/3 rész brandyt ehhez adjon 2 cseppet a kiválasztott Bach virágeszenciából. Majd az elkészült Bach cseppből vegyen be naponta 4x4 cseppet. 

Bach virágesszencia keverék készítéshez, minden egyes kiválasztott  Bach virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.

2 variáció -az alapesszenciából egy pohár vízbe -kb 2dl - tegyen 2- 4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el.

 

 

További információk

Tömeg 80.0 g
Bach virágesszencia kiszerlés

10ml, alapesszencia, 20ml,alapesszencia

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bach virágterápia-Apróbojtorján (1.Agrimony) Bach virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.