Bach virágterápia

Bach virágterápia-Bükkfa (3.Beech) Bach virágesszencia

1300Ft1800Ft

3.Bükkfa Bach virágesszencia ” A tolerancia virága”

Kiürítés

Termékleírás

Bach virágterápia-3. Bükkfa (Beech) virágesszencia

3. Bach csepp túlzott kritikus magatartás, intolerancia, türelmetlenség, ingerlékenység, arrogancia idején javasolható

3. Bach virágesszencia Bükkfa a "Mások boldogulása miatti aggódás" csoportjába sorolt virágesszencia.

Azok számára akik merevek és kritikusak. Nehezen fogadják el mások véleményét gyakran rendelkeznek előítéletekkel. Magatartásukban megjelenik a intolerancia, ezért nehezen tudják elfogadni más emberek hibáit. Nem értik meg, hogy mindenki más és különböző adottságokkal rendelkezünk. Ezért olykor lenézően viselkednek és arrogánsan beszélhetnek  társaikkal. Ebből fakadóan gyakran türelmetlenek másokkal, mivel képtelenek elfogadni azok szokásait, ilyenkor harag és düh formájában fejezik ki nemtetszésüket.

Olyan bükkfa állapot is előfordul, amikor túlzottan toleráns valaki  és elnyomva érzelmeit, elfogadóvá válik. Emiatt alávetik magukat egy olyan helyzetnek, amiben teljesen megértést tanúsítanak. A két véglet között is csaponghat olykor elutasító és olykor elfogadó. Viselkedésük miatt magányossá válhatnak és eltaszítják a barátokat maguktól.    

Bach virágesszencia Bükkfa negatív állapot fizikai tünetek lehetnek: izom feszültség és merevség, allergia. Emésztési panaszok.

Bach virágterápia 3. Bükkfa csepp Pozitív hatása: képessé tesz a valódi önismeretre, oldja a feszültséget. Támogatja az önelfogadást és a mások elfogadását. Segít felismerni, hogy minden ember egyéni adottságokkal rendelkezik és csupán támogatni lehet mások fejlődést. Lebontja azokat az előítéleteket, melyek hátráltatják az emberi kapcsolatok kibontakozást. 

Bach virágterápia rendelés :

Bach virágesszencia kétféle kiszerelésben kapható : 

-10ml-es alap esszencia

-20ml-es alapesszencia

Bach virágeszencia összetétele : bükkfa kivonat forrásvíz és 18% Brandy

A Bach virágesszencia kizárólag információt tartalmaz !

Bach virágeszencia szedési javaslat-  Bach virágterápia gyógyír készítése:

1 variáció -Egy 30 ml-es üvegcsébe tegyen : 2/3 rész forrásvizet vagy szénsavmentes ásványvizet és 1/3 rész brandyt ehhez adjon 2 cseppet a kiválasztott Bach virágeszenciából. Majd az elkészült Bach cseppből vegyen be naponta 4x4 cseppet. 

Bach virágesszencia keverék készítéshez, minden egyes kiválasztott  Bach virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.

2 variáció -az alapesszenciából egy pohár vízbe -kb 2dl - tegyen 2- 4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el.

További információk

Tömeg 80 g
Bach virágesszencia kiszerlés

10ml, alapesszencia, 20ml,alapesszencia

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bach virágterápia-Bükkfa (3.Beech) Bach virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.