Bach virágterápia

Bach virágterápia- Cseresznyeszilva (6.Cherry plum) Bach virágesszencia

1300Ft1800Ft

6.Cseresznyeszilva Bach virágesszencia ” A higgadtság virága”

Kiürítés

Termékleírás

Bach virágterápia-6.Cseresznyeszilva  Bach virágesszencia 

6. Bach csepp agresszió, dühkitörés, hisztéria vagy önkontroll elvesztése idején ajánlható.

Bach virágesszencia 6. cseresznyeszilva a "félelem" csoportjába sorolt virágesszencia.

 Ajánlható azok számára akikre jellemző a kontrollálhatatlan dühkitörésekkel  járó önuralom vesztés. Félelmeik attól , hogy idegösszeomlást kapnak, vagy hogy másokban kért tesznek. A magukra erőltetett önuralom sokszor csak ront a helyzetükön. Olyan emberek szere akik gyakran túlfeszítik a húrt és már nem bírják hisztérikus vagy agresszív viselkedésüket visszatartani. Elfojtják érzelmeiket nem szívesen osztja meg másokkal, olykor öngyilkosság gondolata is felmerülhet náluk.

Olyan esetekben alakulhat ki ez a fajta negatív érzelem, amikor nem beszélik meg időben a problémákat és egyre csak gyűlik az. Az állandó elfojtás azonban hosszútávon idegrendszeri zavarokhoz is vezethet.  Gyerekeknél akik napközben igyekeznek szorongásikat vagy félelmeiket kordába tartani, éjszakai ágybavizelés vagy kényszeres idegi rángás (tic) alakulhat ki.

Bach virágesszencia 6. Cseresznyeszilva negatív állapot fizikai tünetei lehetnek: körömrágás, ágybavizelés, székrekedés, ideges nyugtalanság, remegés és tic (kényszeres rángások vagy mozdulatok) 

Bach virágterápia 6. Bach csepp pozitív hatása: segíti a érzelmeket a megfelelő módon kimutatni, nyugtatja az idegrendszert és támogatja az önkontroll helyreállítását. Elősegíti a személyiség fejlődését azáltal, hogy nyitottá tesz  érzelmek befogadására.

A cseresznyeszilva Bach virágesszencia a híres  Bach 39. Elsősegély csepp -Rescue remedy- egyik összetevője, amit leggyakrabban vészhelyzetek, trauma vagy hirtelen fellépő félelem idején alkalmaznak.

Bach virágterápia rendelés

Bach virágeszencia kapható kétféle kiszerelésben:

kiszerelés:10 ml (stock bottle) alapesszencia

               20ml (stock bottle) alapesszencia

Bach virágesszencia összetétele: cseresznyeszilva kivonat, forrásvíz és brandy ( alkoholt tartalma 18%)

Bach virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Bach virágeszencia szedési javaslat-  Bach virágterápia gyógyír készítése:

1 variáció -Egy 30 ml-es üvegcsébe tegyen : 2/3 rész forrásvizet vagy szénsavmentes ásványvizet és 1/3 rész brandyt ehhez adjon 2 cseppet a kiválasztott Bach virágeszenciából. Majd az elkészült Bach cseppből vegyen be naponta 4x4 cseppet. 

Bach virágesszencia keverék készítéshez, minden egyes kiválasztott  Bach virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.

2 variáció -az alapesszenciából egy pohár vízbe -kb 2dl - tegyen 2- 4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el.

További információk

Bach virágesszencia kiszerlés

10ml, alapesszencia, 20ml,alapesszencia

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bach virágterápia- Cseresznyeszilva (6.Cherry plum) Bach virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.