Bach virágterápia

Bach virágterápia-Diófa (33.Walnut) Bach virágesszencia

1300Ft1800Ft

Bach csepp 33. Diófa virágesszencia “A világra segítő virága”

Kiürítés

Termékleírás

Bach virágterápia-33.Diófa Bach virágesszencia

Bach csepp 33. Diófa virágeszencia változás és újrakezdés idején javasolható !

Bach virágterápia 33. Diófa virágeszencia a "Mások elképzelése és a külső hatások iránti túlérzékenység" csoportjába sorolt virágesszencia.

Azok számára akik befolyásolhatóak és könnyen elbizonytalanodnak . Céljaikat ismerik, de a megvalósításhoz nincs elég erejük. Nehezen tudnak alkalmazkodni az új élethelyzetekhez, mint új iskola vagy munkahely. Ragaszkodnak régi bevált szokásaikhoz amin nem tudnak változtatni. Mások véleménye elbizonytalanítja őket vagy megakadályozza, hogy vágyaikat vagy terveiket véghezvigyék. Különösen ajánlott mindenki számára aki nehezen viselik a változásokat.

Olyan időszakokban, amikor a változás elkerülhetetlen és szükségszerű , azonban meglépése vagy átélése nehézséggel jár. Ilyenek lehetnek pubertás kor, klimax vagy akár egy  költözés is.

Bach virágeszencia 33 Diófa Bach csepp negatív állapot fizikai tünetei lehetnek: túl érzékenységi reakciók, szagokra vagy illatokra hányinger vagy fejfájás léphet fel. Allergia .

Bach virágterápia 33 Diófa pozitív hatása: megtanít bízni és segít hű maradni önmagunkhoz. Védelmet ad a külvilágból érkező hatásokkal szemben.

Bach virágterápia rendelés

Bach virágeszencia választható kiszerelések:

kiszerelés:10 ml (stock bottle) alapesszencia

              20ml (stock bottle) alapesszencia

Bach virágeszencia összetétele: diófa kivonat, forrásvíz és brandy ( alkoholt tartalma 18%)

A Bach virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Bach virágeszencia szedési javaslat-  Bach virágterápia gyógyír készítése:

1 variáció -Egy 30 ml-es üvegcsébe tegyen : 2/3 rész forrásvizet vagy szénsavmentes ásványvizet és 1/3 rész brandyt ehhez adjon 2 cseppet a kiválasztott Bach virágeszenciából. Majd az elkészült Bach cseppből vegyen be naponta 4x4 cseppet. 

Bach virágesszencia keverék készítéshez, minden egyes kiválasztott  Bach virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.

2 variáció -az alapesszenciából egy pohár vízbe -kb 2dl - tegyen 2- 4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el.

 

További információk

Bach virágesszencia kiszerlés

10ml, alapesszencia, 20ml,alapesszencia

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bach virágterápia-Diófa (33.Walnut) Bach virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.