Bach virágterápia

Bach virágterápia-Fehér vadgesztenye ( 35.White Chestnut) Bach virágesszencia

1300Ft1800Ft

Bach csepp 35. Fehér vadgesztenye virágesszencia “A gondolkodás virága”

Kiürítés

Termékleírás

Bach virágterápia-35.Fehér vadgesztenye Bach virágesszencia

35.Fehér vadgesztenye Bach csepp ajánlható: állandó visszatérő negatív gondolatok ami  álmatlanságot okozhat.

Bach virágesszencia 35. Fehér vadgesztenye a "Jelen történései iránti érdektelenség" csoportjába tartozó virágesszencia.

Azok számára akik állandó makacsul visszatérő  nyomasztó gondolatok merülnek fel ,melyek nem hagyják nyugodni. Nehezen koncentrálnak a munkájukra vagy tanulmányaikra, mert mindig ugyanazok a gondolatok zakatolnak a fejükben. Mentálisan feszültté válnak, nehezen tudnak ellazulni.  Alvás zavarokkal küzdenek, éjjel felriadnak álmukból és zakatol az agyuk egy-egy probléma körül. Kusza gondolatokkal van tele a fejük, azonban nem sikerül megtalálniuk a problémáikra a megoldást.  A negatív gondolatok kontrollálatlanul jelennek meg, melyeket nem tud megfelelően rendszerezni. Nem képesek kikapcsolni és relaxálni. Bizonyos esetekben kényszerképzetei és rögeszméi is lehetnek .

Bach virágterápia 35. Fehér vadgesztenye negatív állapot fizikai tünetei lehetnek: fejfájás, alvászavar, stressz, bélgyulladás.

Bach virágterápia 35. Fehér vadgesztenye pozitív hatása: képessé tesz a gondolatok uralására, segíti a koncentrációt oldja a mentális stresszt. Támogatja a tanulási készséget és figyelmet.  Megtisztítja a segíti rendszerezni  gondolatokat.

Bach virágterápia rendelés

Bach virágeszencia választható kiszerelések:

kiszerelés:10 ml (stock bottle) alapesszencia

              20ml (stock bottle) alapesszencia

Bach virágeszencia összetétele: fehér vadgesztenye virág kivonat, forrásvíz és brandy ( alkoholt tartalma 18%)

A Bach virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Bach virágeszencia szedési javaslat-  Bach virágterápia gyógyír készítése:

1 variáció -Egy 30 ml-es üvegcsébe tegyen : 2/3 rész forrásvizet vagy szénsavmentes ásványvizet és 1/3 rész brandyt ehhez adjon 2 cseppet a kiválasztott Bach virágeszenciából. Majd az elkészült Bach cseppből vegyen be naponta 4x4 cseppet. 

Bach virágesszencia keverék készítéshez, minden egyes kiválasztott  Bach virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.

2 variáció -az alapesszenciából egy pohár vízbe -kb 2dl - tegyen 2- 4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el.

 

További információk

Bach virágesszencia kiszerlés

10ml, alapesszencia, 20ml,alapesszencia

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bach virágterápia-Fehér vadgesztenye ( 35.White Chestnut) Bach virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.