Bach virágterápia

Bach virágterápia-Fűzfa 38.Wilow Bach virágesszencia

1300Ft1800Ft

Bach csepp 38. Fűzfa Bach virágesszencia “A soros virága”

Kiürítés

Termékleírás

Bach virágterápia-38.Fűzfa Bach virágesszencia

38. Fűzfa Bach csepp keserűség, önsajnálat, csalódottság idején javasolható Bach virágeszencia

A 38. Fűzfa Bach csepp a kétségbeesés csoportjába sorolt Bach virágesszencia.

Azok számára akik szerint a sors igazságtalanul bánt velük és képtelenek harag nélkül elviselni az életüket. Neheztelnek a világra sértődöttek és mindenkinek panaszkodnak , hogy elbánt velük az élet. Keserűség és csalódottság érződik rajtuk emiatt nem képesek olyan dolgokat tenni amelyet egykor szerettek. Irigylik mások szerencséjét és őket okolják sorsuk ilyetén alakulása miatt. Tele vannak önsajnálattal, de nem tesznek semmit annak érdekében, hogy megváltoztassák életük alakulását. Tehetetlenek és a körülmények áldozatának tartják magukat. Mindennek csak a rossz oldalát képesek látni. Gyakran válnak magányossá , mert senki sem érti meg őket. Nem tudják belátni, hogy önmaguknak is tenni kell valamit annak érdekében, hogy életük jobbra forduljon.

Bach virágeszencia 38. Fűzfa negatív állapotnál a fizikai tünetek lehetnek: pszichoszomatikus betegségek, emésztőrendszeri, epe-ás máj problémák. Szív és érrendszeri betegségek, reuma,  és bőr elváltozások. 

Bach virágterápia 38. Fűzfa virágeszencia pozitív hatása: erőt és kitartást ad ahhoz, hogy képes legyen felvállalni a saját életét. Optimistává tesz  és a megtanít a megbocsátásra.

Bach virágterápia rendelés
Bach virágeszencia választható kiszerelések:

kiszerelés:10 ml (stock bottle) alapesszencia

               20ml (stock bottle) alapesszencia

Bach virágeszencia Összetétele:fűzfa kivonat, forrásvíz és brandy ( alkoholt tartalma 18%)

A Bach virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Bach virágeszencia szedési javaslat-  Bach virágterápia gyógyír készítése:

1 variáció -Egy 30 ml-es üvegcsébe tegyen : 2/3 rész forrásvizet vagy szénsavmentes ásványvizet és 1/3 rész brandyt ehhez adjon 2 cseppet a kiválasztott Bach virágeszenciából. Majd az elkészült Bach virágeszenciából vegyen be naponta 4x4 cseppet. 

Virágesszencia keverék készítéshez, minden egyes kiválasztott  Bach virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.

2 variáció -az alapesszenciából egy pohár vízbe kb 2dl  tegyen 2- 4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el.

További információk

Bach virágesszencia kiszerlés

10ml, alapesszencia, 20ml,alapesszencia

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bach virágterápia-Fűzfa 38.Wilow Bach virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.