Bach virágterápia

Bach virágterápia-Jerikói lonc 16. Honeysuckle Bach virágesszencia

1300Ft1800Ft

16. Jerikói lonc Bach virágesszencia “A múlt virága” 

Kiürítés

Termékleírás

Bach virágterápia-16.Jerikói lonc Bach virágesszencia

16. Bach csepp honvágy, ábrándozás, vagy kórós nosztalgiázás kezelésre javasolható!

Bach virágterápia 16. Jerikói lonc Bach virágcsepp a "Jelen történései iránti érdektelenség" csoportjába sorolt virágesszencia.

 Azok számára akik a múltban élnek és az elmúlt eseményeken ábrándoznak. Nosztalgiáznak, már-már kórosan a múltba vágyódnak vissza. Nem képesek a jelenben részt venni mindig, az elmúlt dolgokat és időket sírják vissza.  Az életében nem tud vagy nem akar semmit sem megváltoztatni mindennek olyannak kell lenni, mint régen volt. Szentimentális, vágyik a boldogság után és nem veszi észre eközben, hogy nem csak az múltban tudott boldog lenni. Bánat és szomorúság lesz rajta úrrá , mivel nem tud a megváltozott élethelyzethez alkalmazkodni és nem találja benne a helyét és a boldogulásának lehetőségét.

Honvágy kezelésre, amikor valaki nem tud az új környezetébe beilleszkedni és mindig visszavágyódik az előző otthonába.

Gyakori szerelmi szakítás után, hogy az egyik fél nem tudja elengedni a másikat. Olyan gyermekeknek akik a szülők válása miatt , zárkózottá válnak nem tudják feldolgozni az eseményeket, továbbra is  a múltat kívánják vissza.  Szeretett személy elvesztése miatt érzett fájdalom esetén, amikor hosszú időn át nem képes valaki elfogadni a veszteséget és nem tud a jelenbe élni. Gyerekek számára óvodai beszoktatás idején javasolható! 

Bach virágeszencia 16. jerikói lonc negatív állapot fizikai tünetek lehetnek:  letargia, étvágytalan, aluszékonyság és vitalitás hiánya.

Bach virágterápia 16 Jerikói lonc csepp pozitív hatása: képessé tesz elfogadni és elengedni a múlt eseményeit. Megerősíti a jelenbe vetett bizalmat és a segíti a megváltozott körülményekhez való alkalmazkodást.

Bach virágterápia rendelés

Bach virágeszencia kapható kétféle kiszerelésben: 

kiszerelés:10 ml (stock bottle) alapesszencia

               20ml (stock bottle) alapesszencia

Bach virágesszencia összetétele: jerikói lonc kivonat, forrásvíz és brandy ( alkoholt tartalma 18%)

A Bach virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Bach virágeszencia szedési javaslat-  Bach virágterápia gyógyír készítése:

1 variáció -Egy 30 ml-es üvegcsébe tegyen : 2/3 rész forrásvizet vagy szénsavmentes ásványvizet és 1/3 rész brandyt ehhez adjon 2 cseppet a kiválasztott Bach virágeszenciából. Majd az elkészült Bach cseppből vegyen be naponta 4x4 cseppet. 

Bach virágesszencia keverék készítéshez, minden egyes kiválasztott  Bach virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.

2 variáció -az alapesszenciából egy pohár vízbe -kb 2dl - tegyen 2- 4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el.

További információk

Bach virágesszencia kiszerlés

10ml, alapesszencia, 20ml,alapesszencia

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bach virágterápia-Jerikói lonc 16. Honeysuckle Bach virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.