Bach virágterápia

Bach virágterápia-Magyal ( 15.Holly) Bach virágesszencia

1300Ft1800Ft

Magyal Bach virágesszencia ” A szívet megnyitó virág”

Kiürítés

Termékleírás

Bach virágterápia -15.Magyal Bach virágesszencia

15. Bach csepp féltékenység, harag, megbántottság, bosszúvágy vagy düh kezelésre javasolható!

Bach virágesszencia 15. Magyal a "Mások elképzelése és a külső hatásokkal szembeni túlérzékenység"csoportjába sorolható Bach virág.

 Azok számára akik gyanakvóak és féltékenyek. Hamar dühbe gurulnak és agresszívé is válhatnak. Belül nagyon érzékenyek, azonban nehezen  tudják elfogadni a szeretetet. Tüskés természete mögött egy túlérzékeny lélek lakik, aki nem képes kifejezni a benne lévő örömet. Folyton küzd a külvilággal és ezt sokszor oly módon teszi, ami támadó és sértő másokkal szemben.

Úgy érzi mindig becsapják és ettől bizalmatlanná válik. Bizalmatlan a világgal és a körülötte lévőkkel szemben, mely elsősorban belső bizonytalanságából fakad. Úgy érzi , hogy megbántották, emiatt vált a magatartása negatívvá. Állandóan retteg attól, hogy becsapják vagy ellene szövetkeznek. Az emberekben való csalódottsága miatt elszigeteli magát vagy heves támadó reakcióval reagál.

15. Bach virágeszencia negatív állapot fizikai tünetei lehetnek: máj- és epe problémák, ízületi betegségek, lázas állapotok, gyulladások, allergia, viszketés.

Bach virágterápia 15. Magyal Bach virágcsepp pozitív hatása: csökkenti a túlérzékeny reakciókat, megtanít elfogadni és kimutatni a szeretetet. Megnyugtatja a lelket és harmonizálja az érzelmeket.

Bach virágeszencia kapható kétféle kiszerelésben: 

kiszerelés:10 ml (stock bottle) alapesszencia

               20ml (stock bottle) alapesszencia

Bach virágesszencia összetétele: magyal kivonat, forrásvíz és brandy ( alkoholt tartalma 18%)

Bach virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Bach virágeszencia szedési javaslat-  Bach virágterápia gyógyír készítése:

1 variáció -Egy 30 ml-es üvegcsébe tegyen : 2/3 rész forrásvizet vagy szénsavmentes ásványvizet és 1/3 rész brandyt ehhez adjon 2 cseppet a kiválasztott Bach virágeszenciából. Majd az elkészült Bach cseppből vegyen be naponta 4x4 cseppet. 

Bach virágesszencia keverék készítéshez, minden egyes kiválasztott  Bach virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.

2 variáció -az alapesszenciából egy pohár vízbe -kb 2dl - tegyen 2- 4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el.

 

További információk

Bach virágesszencia kiszerlés

10ml, alapesszencia, 20ml,alapesszencia

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bach virágterápia-Magyal ( 15.Holly) Bach virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.