Bach virágterápia

Bach virágterápia-Napvirág (26.Rock rose) Bach virágeszencia

1300Ft1800Ft

Bach csepp 26. Bach Napvirág virágesszencia “A kitörés virága”

Kiürítés

Termékleírás

Bach virágterápia-26.Napvirág Bach virágesszencia 

26. Bach csepp félelem, pánik és ijedtség idején javasolható.

26. Napvirág Bach virágesszencia a "Félelem" csoportjába sorolt virágesszencia

 Ajánlható olyan esetekben amikor eluralkodik a pánik és a rémület valakin. Vészhelyzetekben, baleseteknél vagy felfokozott félelem  esetén javasolható. Amikor valaki úgy érzi reményvesztetté vált a helyzete és nem képes uralni azt.  Minden olyan estben  amikor valaki  nem tud higgadtan gondolkodni és cselekedni vagy  teljesen leblokkol. Testi- lelki traumáknál legyen az akut vagy visszatérő probléma. A napvirág esszencia alkalmazható hosszabb ideje fennálló idegesség és fokozott félelem kezelésre is. Pánikbetegség,fóbiák vagy rémálmok feloldására kiválóan használható.

A napvirág  Bach virágesszencia a híres 39. elsősegély csepp (vészcsepp)  egyik alkotóelem , melyet elsősorban vészhelyzetek és akut testi és lelki traumák kezelésre szolgál.

Bach virágesszencia 26. Napvirág negatív állapot fizikai tünetek lehetnek:  akut esetekben heves szívdobogás, légzési nehézség, hasmenés, izzadás. Krónikusan fennálló állapotoknál alvászavar, gyengült idegrendszer, emésztési problémák, étvágytalanság, túlérzékeny reakció a körülöttünk lévő világ hatásaira.

Bach virágterápia 26. Napvirág Pozitív hatása: képessé tesz a félelmen és a pánikon felülkerekedni. Oldja a feszültséget és a megkönnyíti a döntést. Nyitottá és bátorrá tesz segíti a megértést és a válság helyzet kezelését.

Bach virágterápia rendelés

Bach virágeszencia kapható kétféle kiszerelésben:

kiszerelés:10 ml (stock bottle) alapesszencia

              20ml (stock bottle) alapesszencia

Bach virágesszencia összetétele: napvirág kivonat, forrásvíz és brandy ( alkoholt tartalma 18%)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Bach virágeszencia szedési javaslat-  Bach virágterápia gyógyír készítése:

1 variáció -Egy 30 ml-es üvegcsébe tegyen : 2/3 rész forrásvizet vagy szénsavmentes ásványvizet és 1/3 rész brandyt ehhez adjon 2 cseppet a kiválasztott Bach virágeszenciából. Majd az elkészült Bach cseppből vegyen be naponta 4x4 cseppet. 

Bach virágesszencia keverék készítéshez, minden egyes kiválasztott  Bach virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.

2 variáció -az alapesszenciából egy pohár vízbe -kb 2dl - tegyen 2- 4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el.

 

További információk

Bach virágesszencia kiszerlés

10ml, alapesszencia, 20ml,alapesszencia

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bach virágterápia-Napvirág (26.Rock rose) Bach virágeszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.