Bach virágterápia

Bach virágterápia-Rezgőnyár ( 2. Aspen ) Bach virágesszencia

1300Ft1800Ft

2.Rezgőnyár Bach virágesszencia ” A sejtelem virága”

Kiürítés

Termékleírás

Bach virágterápia-2. Rezgőnyár virágesszencia :

2. Bach csepp félelem melynek oka ismeretlen, balsejtelem, túlzott érzékenység, szorongás, rémálmok idején javasolható

2. Bach virágesszencia Rezgőnyár a "Félelem" csoportjába sorolt virág.

Ajánlható olyan estekben amikor a félelem oka nem körülhatárolható vagyis ismeretlen. Megmagyarázhatatlan eredetű dolgoktól való rettegés. Valamilyen bajsejtelem gyötri, ismeretlen eredetű aggodalom lesz úrrá rajtuk. Rémálmoktól szenved vagy nem mer elaludni sötétben, ha felriad álmából nehezen tud visszaaludni. Pánikbetegeknek  és különböző fóbiákban szenvedőknek ajánlott. Túlérzékeny emberek számára akik könnyen átérzik mások problémáit és azoktól nem tudnak szabadulni.

Rezgőnyár típusú emberek gyakran kerülnek ki művészek, tanárok vagy lelki betegségekkel foglalkozó szakemberek közül. Ők alapvetően érzékenyebbek a külső hatásokra, fogékonyabbak mások problémáira, emiatt azonban kiszolgáltatottabbak is. Nekik különösen javasolt ez a virágesszencia, különösen olyan estekben amikor már a egyes tünetek megjelennek.

Bach virágesszencia 2. Rezgőnyár negatív állapot fizikai tünetek lehetnek: szívproblémák, izzadás, alvászavar, rémálmok, remegés vagy frontérzékenység.

Bach virágterápia 2. Rezgőnyár Bach csepp pozitív hatása: megerősíti az energetikai rendszert, védelmet és biztonság érzetet ad. Képessé tesz felülemelkedni a bizonytalanságon és összefüggéseiben szemlélni a világot. Tudatosabb gondolkodásra ösztönöz és oldja a tudattalan blokkokat ezáltal csökkenti a balsejtelmeket. Segít megszabadulni az alaptalan félelmektől és oldja az ezzel járó szorongást.

Bach virágterápia rendelés :

Bach virágesszencia kétféle kiszerelésben kapható : 

-10ml-es alap esszencia

-20ml-es alapesszencia

Bach virágeszencia összetétele : rezgőnyár kivonat forrásvíz és 18% Brandy

A Bach virágesszencia kizárólag információt tartalmaz !

Bach virágeszencia szedési javaslat-  Bach virágterápia gyógyír készítése:

1 variáció -Egy 30 ml-es üvegcsébe tegyen : 2/3 rész forrásvizet vagy szénsavmentes ásványvizet és 1/3 rész brandyt ehhez adjon 2 cseppet a kiválasztott Bach virágeszenciából. Majd az elkészült Bach cseppből vegyen be naponta 4x4 cseppet. 

Bach virágesszencia keverék készítéshez, minden egyes kiválasztott  Bach virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.

2 variáció -az alapesszenciából egy pohár vízbe -kb 2dl - tegyen 2- 4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el.

További információk

Tömeg 80 g
Bach virágesszencia kiszerlés

10ml, alapesszencia, 20ml,alapesszencia

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bach virágterápia-Rezgőnyár ( 2. Aspen ) Bach virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.