Bach virágterápia

Bach virágterápia-Tárnics (12.Gentian) Bach virágesszencia

1300Ft1800Ft

Tárnics Bach virágesszencia ”  A hit virága “

Kiürítés

Termékleírás

Bach virágterápia-12.Tárnics Bach virágesszencia 

12. Bach csepp akaraterő hiány, pesszimizmus, kételkedés, csalódottság idején javasolható!

12. Bach virágesszencia a  "Bizonytalanság" csoportjába sorolt virágesszencia.

 Azok számára akik visszahúzódóak  és bátortalanok. Gondolkodás módjuk pesszimista, még olyankor is képesek mindenben a rosszat látni, ha az nem lenne indokolt. Állandó kétség gyötri őket könnyen elcsüggednek és nem tudnak kilábalni egy-egy nehézségből. Gyakran kevés az akaraterejük, amely még jobban nehezíti helyzetüket. Hamar feladnak dolgokat, nem képes végigvinni semmit mondván ez neki úgysem sikerülhet.

Olyan gyerekeknek ajánlott akik az iskolai kudarcok miatt elvesztették önbizalmukat és félénké váltak. Minden akadály leküzdése újabb kudarc élményt rejthet, ezért sokszor inkább a háttérbe maradnak és meg sem próbálja elkezdeni annak megoldást.

Minden olyan estben javasolt a tárnics virágesszencia használata, amikor valakinek hiányzik az önmagába vetett hite és valamilyen okból pesszimistává vált. Emiatt hamar feladja a küzdelmet, mivel nincs meg benne hit és küzdeni akarás.

Bach virágterápia 12. Tárnics Bach virágcsepp negatív állapot fizikai tünetei lehetnek: visszatérő betegségek, erőtlenség és energiahiányos állapotok.

Bach virágeszencia 12. Tárnics pozitív hatása: erősíti a hitet és a bizalmat, segít az akadályok legyőzésében  és  alkalmazkodni a környezethez. Megtanít bízni és hinni a jövőben és pozitív gondolkodásra sarkal.

Bach virágeszencia kapható kétféle kiszerelésben: 

kiszerelés:10 ml (stock bottle) alapesszencia

               20ml (stock bottle) alapesszencia

Bach virágesszencia összetétele: tárnics kivonat, forrásvíz és brandy ( alkoholt tartalma 18%)

Bach virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Bach virágeszencia szedési javaslat-  Bach virágterápia gyógyír készítése:

1 variáció -Egy 30 ml-es üvegcsébe tegyen : 2/3 rész forrásvizet vagy szénsavmentes ásványvizet és 1/3 rész brandyt ehhez adjon 2 cseppet a kiválasztott Bach virágeszenciából. Majd az elkészült Bach cseppből vegyen be naponta 4x4 cseppet. 

Bach virágesszencia keverék készítéshez, minden egyes kiválasztott  Bach virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.

2 variáció -az alapesszenciából egy pohár vízbe -kb 2dl - tegyen 2- 4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el.

 

 

További információk

Bach virágesszencia kiszerlés

10ml, alapesszencia, 20ml,alapesszencia

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bach virágterápia-Tárnics (12.Gentian) Bach virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.