Bach virágterápia

Bach virágterápia-Vadrepce 21.Mustrad Bach virágesszencia

1300Ft1800Ft

Bach csepp 21.Vadrepce Bach virágesszencia “A fény virága”

Kiürítés

Termékleírás

Bach virágterápia-21.Vadrepce Bach virágesszencia

21. Bach csepp búskomorság, levertség ami minden ok nélkül jelenik meg, lehangoltság vagy világfájdalom idején javasolható.

21. Bach virágesszencia a "Jelen történése iránti érdektelenség" csoportjába sorolt virágesszencia

Azok számára akik hajlamosak depresszióra és búskomorságra. Melankóliájuk okát nem tudják megmagyarázni minden ok nélkül megjelenik majd el is múlik. Amikor hangulata megváltozik elvágyódik a világtól nem motiválja semmi csak merengve néz maga elé. Rossz hangulatának okát nem képes megmagyarázni . Gyakori az ilyen embereknél, hogy változékonyak egyszer vidámak máskor pedig bezárkóznak és nehezen tudják leplezni rossz közérzetüket.

A vadrepce virágesszenciát minden olyan estben érdemes használni, amikor indokolatlanul valakire rátör a melankólia vagy a depresszió. Boldogtalansága  minden előjel nélkül jelentkezhet és akár ugyanolyan váratlanul is múlik el.

A Bach virágterápia 21. Vadrepce negatív állapot fizikai tünetek lehetnek: étvágytalanság, gyengeség, alvási nehézségek.

A 21.Vadrepce Bach virág pozitív hatása: segít visszaállítani a belső harmóniát. Jobb kedélyre derít és megnyugtat. Optimistává tesz támogatja a érzelmi önkifejezést. Napfényt hoz az életünkbe!

Bach virágterápia rendelés

Bach virágeszencia kapható kétféle kiszerelésben: 

kiszerelés:10 ml (stock bottle) alapesszencia

               20ml (stock bottle) alapesszencia

Bach virágesszencia összetétele: vadrepce kivonat, forrásvíz és brandy ( alkoholt tartalma 18%)

A Bach virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Bach virágeszencia szedési javaslat-  Bach virágterápia gyógyír készítése:

1 variáció -Egy 30 ml-es üvegcsébe tegyen : 2/3 rész forrásvizet vagy szénsavmentes ásványvizet és 1/3 rész brandyt ehhez adjon 2 cseppet a kiválasztott Bach virágeszenciából. Majd az elkészült Bach virágeszenciából vegyen be naponta 4x4 cseppet. 

Virágesszencia keverék készítéshez, minden egyes kiválasztott  Bach virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.

2 variáció -az alapesszenciából egy pohár vízbe kb 2dl  tegyen 2- 4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el.

 

További információk

Bach virágesszencia kiszerlés

10ml, alapesszencia, 20ml,alapesszencia

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bach virágterápia-Vadrepce 21.Mustrad Bach virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.