Bach virágterápia

Bach virágterápia-Vasfű 31.Vervain Bach virágesszencia

1300Ft1800Ft

Bach csepp 31.Vasfű virágesszencia “A lelkesedés virága”

Kiürítés

Termékleírás

Bach virágterápia-31.Vasfű Bach virágesszencia

31. Bach csepp túlzott lelkesedés, túlhajszoltság, fanatizmus idején javasolható virágeszencia

Bach virágterápia 31. Vasfű virágeszencia a "Mások boldogulása miatti túlzott aggodalom" csoportjába sorolt virágesszencia.

Azok számára akiknek szilárd elképzelésük és szigorú elveik vannak. Nem változtatnak gondolkodásmódjukon és másokat is szeretnének meggyőzni saját igazukról. Erős akaratúak és lelkesek  viszont nehezen tudnak  kikapcsolódni és relaxálni. A túlzott aktivitásuk miatt idegessé és ingerülté válhatnak. Gyakran elveszítik a mértéket és minden tevékenységükbe túlzásba esnek. Olyan emberek szere akik embertársaikat mindenáron megakarják győzni az általuk helyesnek gondolt ideákról. Misszionárius alkat aki küldetésének él és igyekszik másokat is erre az útra terelni.

Bach virágeszencia 31. Vasfű negatív állapot fizikai tünetek lehetnek: fejfájás, kimerültség, idegrendszeri zavarok, magas vérnyomás, álmatlanság.

Bach virágterápia 31 Vasfű pozitív hatása: segíti a elengedést és az elfogadást. Hozzájárul a rugalmas gondolkodásmódhoz és mások tiszteletbe tartásához.  Megtanít a mértékletességre és a határok betartásra sarkal.

Bach virágterápia rendelés

Bach virágeszencia választható kiszerelések:

kiszerelés:10 ml (stock bottle) alapesszencia

              20ml (stock bottle) alapesszencia

Bach virágesszencia összetétele: vasfű kivonat, forrásvíz és brandy ( alkoholt tartalma 18%)

A Bach virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Bach virágeszencia szedési javaslat-  Bach virágterápia gyógyír készítése:

1 variáció -Egy 30 ml-es üvegcsébe tegyen : 2/3 rész forrásvizet vagy szénsavmentes ásványvizet és 1/3 rész brandyt ehhez adjon 2 cseppet a kiválasztott Bach virágeszenciából. Majd az elkészült Bach cseppből vegyen be naponta 4x4 cseppet. 

Bach virágesszencia keverék készítéshez, minden egyes kiválasztott  Bach virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.

2 variáció -az alapesszenciából egy pohár vízbe -kb 2dl - tegyen 2- 4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el.

 

További információk

Bach virágesszencia kiszerlés

10ml, alapesszencia, 20ml,alapesszencia

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bach virágterápia-Vasfű 31.Vervain Bach virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.