Bach virágterápia

Bach virágterápia-Vörösfenyő (19. Larch) Bach virágesszencia

1300Ft1800Ft

Bach csepp 19.Vörösfenyő Bach virágesszencia “Az önbizalom virága”

Kiürítés

Termékleírás

Bach virágterápia-19.Vörösfenyő Bach virágesszencia

19. Bach csepp önbizalomhiány, kishitűség, túlzott önkritika , önértékelési problémák, kisebbrendűség érzés idején javasolt !

19 Bach virágesszencia a  "Kétségbeesés" csoportjába sorolt virágesszencia.

Azok számára akik értéktelennek érzik magukat és nincs önbizalmuk. Kisebbrendűség érzetével küzdenek és meg vannak győződve arról, hogy nekik nem sikerül semmi. Mindig másokhoz hasonlítják magukat és úgy gondolják ők nem képesek hasonló feladatok elvégzésére. Saját maga számár épített korlátok között él, melyet nem képes ledönteni. Túlzottan kritikusak önmagukkal szembe. Kudarcok hatására még inkább elkeserednek és magukba zárkóznak. Mindenben csak a nehézséget látják elvesztik a reményt és egyre inkább kétségbeesetté válnak.

Olyan emberek számára akiket gyerekkorukba mindig valaki máshoz hasonlítottak, emiatt másodrendűnek érezte magát.

Minden olyan estben ajánlott a vörösfenyő virágesszencia, amikor valaki önbizalomhiányba szenved és nem bízik saját képességeikbe. Úgy érzi nem elég tehetséges és kreatív, emiatt nem is próbálkozik tenni valamit sikere érdekébe.

Bach virágterápia 19. Vörösfenyő esszencia negatív állapot fizikai tünetek lehetnek: gerinc probléma, összegörnyedt testtartás, potenciazavar.

Bach virágterápia 19 Vörösfenyő Bach virágcsepp pozitív hatása: segít felismerni a saját korlátait, akaratot és erőt ad a kishitűség legyőzéséhez. Megteremti az egészséges önbizalmat.

Bach virágterápia rendelés

Bach virágeszencia kapható kétféle kiszerelésben:

kiszerelés:10 ml (stock bottle) alapesszencia

               20ml (stock bottle) alapesszencia

Bach virágesszencia összetétele: vörösfenyő kivonat, forrásvíz és brandy ( alkoholt tartalma 18%)

A Bach virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Bach virágeszencia szedési javaslat-  Bach virágterápia gyógyír készítése:

1 variáció -Egy 30 ml-es üvegcsébe tegyen : 2/3 rész forrásvizet vagy szénsavmentes ásványvizet és 1/3 rész brandyt ehhez adjon 2 cseppet a kiválasztott Bach virágeszenciából. Majd az elkészült Bach cseppből vegyen be naponta 4x4 cseppet. 

Bach virágesszencia keverék készítéshez, minden egyes kiválasztott  Bach virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.

2 variáció -az alapesszenciából egy pohár vízbe -kb 2dl - tegyen 2- 4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el.

 

 

További információk

Bach virágesszencia kiszerlés

10ml, alapesszencia, 20ml,alapesszencia

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bach virágterápia-Vörösfenyő (19. Larch) Bach virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.