Bach virágterápia-Éden Virágesszencia

Bach virágterápia- Cseresznyeszilva (6.Cherry plum) Bach virágesszencia

1200Ft1800Ft

Cseresznyeszilva Bach virágesszencia ” A higgadtság virága”

Kiürítés

Termékleírás

Bach virágterápia-6.Cseresznyeszilva  Bach virágesszencia :

A félelem csoportjába sorolt virágesszencia.

 Ajánlható azok számára akikre jellemző a kontrollálhatatlan dühkitörésekkel  járó önuralom vesztés. Félelmeik attól , hogy idegösszeomlást kapnak, vagy hogy másokban kért tesznek. A magukra erőltetett önuralom sokszor csak ront a helyzetükön. Olyan emberek szere akik gyakran túlfeszítik a húrt és már nem bírják hisztérikus vagy agresszív viselkedésüket visszatartani. Elfojtják érzelmeiket nem szívesen osztja meg másokkal, olykor öngyilkosság gondolata is felmerülhet náluk.

Olyan esetekben alakulhat ki ez a fajta negatív érzelem, amikor nem beszélik meg időben a problémákat és egyre csak gyűlik az. Az állandó elfojtás azonban hosszútávon idegrendszeri zavarokhoz is vezethet.  Gyerekeknél akik napközben igyekeznek szorongásikat vagy félelmeiket kordába tartani, éjszakai ágybavizelés vagy kényszeres idegi rángás (tic) alakulhat ki.

fizikai tünetek lehetnek: körömrágás, ágybavizelés, székrekedés, ideges nyugtalanság, remegés és tic (kényszeres rángások vagy mozdulatok) 

Pozitív hatása: segíti a érzelmeket a megfelelő módon kimutatni, nyugtatja az idegrendszert és támogatja az önkontroll helyreállítását. Elősegíti a személyiség fejlődését azáltal, hogy nyitottá tesz  érzelmek befogadására.

A cseresznyeszilva virágesszencia a híres elsősegély csepp egyik összetevője, amit leggyakrabban vészhelyzetek idején alkalmaznak.

Választható kiszerelések:

kiszerelés:10 ml (stock bottle) alapesszencia

              20ml (stock bottle) alapesszencia

Összetétele: cseresznyeszilva virág kivonat, forrásvíz és brandy ( alkoholt tartalma 18%)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Szedési javaslat (stock bottle)- Gyógyír készítése:

-30ml-es üvegbe tegyen 2/3 rész forrásvizet vagy szénsavmentes ásványvizet és 1/3  rész brandy-t majd ebbe 2 cseppet tegyen a bele az alapesszenciából,enyhén rázza fel 10x. Összetett esszencia készítéshez, minden egyes kiválasztott virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.

– az alapesszenciából tegyen egy pohár vízbe 2-4 cseppet, majd lassan kortyolgassa el. 

 

További információk

Bach virágesszencia kiszerlés

10ml, alapesszencia, 20ml,alapesszencia

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bach virágterápia- Cseresznyeszilva (6.Cherry plum) Bach virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.