Bach virágterápia

Bach virágterápia-Vadalma ( 10.Crab apple) Bach virágesszencia

1300Ft1800Ft

10. Vadalma Bach virágesszencia ” A megtisztulás virága”

 

Kiürítés

Termékleírás

Bach virágterápia-10.Vadalma Bach virágesszencia

10. Bach csepp azok számára akik tisztaságmániában vagy tisztálkodási kényszerben szenvednek, akik állandóan piszkosnak érzik magukat vagy undorodnak  maguktól.

Bach virágeszencia 10. Vadalma a "Kétségbeesés" csoportjába sorolt virágesszencia.

 Azok számára javasolt akik túlzott tisztaságmániába szenvednek. Állandóan takarítanak vagy extrém módon rendszeretők, legkisebb mértékben is felborul a rend Ők már igyekeznek azonnal helyreállítani azt. Olyan emberek számára akik gyakran tartanak tisztítókúrákat vagy böjtkúrákat, mert úgy érzik belül is tisztátalanok. Félnek a fertőzésektől és a szennyeződésektől vagy más külső betolakodóktól, mint a rovarok ( pl.kullancs). Ilyen estekben gyakran és hosszan mosnak kezet és mindent fertőtlenítenek maguk körül. Azok számára akik szégyellik valamilyen testi hibájukat, legyen az a legapróbb is, mint pl pattanás vagy anyajegy. Olykor odáig is fajulhat, hogy undorodnak már maguktól.
Minden olyan probléma kezelésre alkalmas, ahol a túlzott tisztaságmánia vagy belső undor alakul ki, ezen azonban nem képes túllépni egyedül. 

Bach virágesszencia 10. Vadalma negatív állapot fizikai tünetei lehetnek : bőr problémák akne vagy ekcéma, bulimia vagy anorexia.

Bach virágterápia 10. Vadalma csepp pozitív hatása: segíti a testet és a lelket a tisztulási folyamatokban. Képesé tesz a elfogadásra, erőt ad a tovább lépésre. Külsőleg borogatás formájában bőr betegségeknél alkalmazható. Másnaposság kezelésére is kiválóan használható.

A vadalma virágesszencia segíti a méregtelenítési és tisztulási folyamatokat, beindítja az öntisztulási mechanizmus mind testi mind érzelmi szinten. Alkalmazható akár böjtkúra vagy más tisztítókúrákkal egy időben vagy mérgezések kiegészítő kezelésére.

Bach virágterápia rendelhető

Bach virágeszencia kapható kétféle kiszerelésben: 

kiszerelés:10 ml (stock bottle) alapesszencia

                20ml (stock bottle) alapesszencia

Bach virágesszencia összetétele: vadalma kivonat, forrásvíz és brandy ( alkoholt tartalma 18%)

Bach virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

Bach virágeszencia szedési javaslat-  Bach virágterápia gyógyír készítése:

1 variáció -Egy 30 ml-es üvegcsébe tegyen : 2/3 rész forrásvizet vagy szénsavmentes ásványvizet és 1/3 rész brandyt ehhez adjon 2 cseppet a kiválasztott Bach virágeszenciából. Majd az elkészült Bach cseppből vegyen be naponta 4x4 cseppet. 

Bach virágesszencia keverék készítéshez, minden egyes kiválasztott  Bach virágesszenciából tegyen az üvegcsébe 2-2 cseppet, majd ebből vegyen be minden nap 4x 4 cseppet.

2 variáció -az alapesszenciából egy pohár vízbe -kb 2dl - tegyen 2- 4 cseppet, majd lassan a nap folyamán kortyolgassa el.

További információk

Bach virágesszencia kiszerlés

10ml, alapesszencia, 20ml,alapesszencia

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Bach virágterápia-Vadalma ( 10.Crab apple) Bach virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.