Bach virágterápia

Elsősegély csepp-Éden virágesszencia

1900Ft

Elsősegély csepp -Védelem-Nyugalom

Elfogyott

Termékleírás

Elsősegély csepp- Éden virágesszencia keverék-30ml

Ajánlható   trauma, sokk , lelki vagy fizikai válság, ijedelem, vizsgadrukk, félelem vagy  amikor stressz ér valakit. Hirtelen fellépő pánik vagy fizikai fájdalomnál kiváló gyógyír.

Azok számára akik félnek a repüléstől  az orvostól vagy vizsgára készülnek , a várható esemény előtt akár 1-2 nappal is érdemes elkezdeni szedni az általános adagolás szerint.

Javasolható betegségek idején a fájdalmak csökkentésére vagy túlzott izgalom és pánik kezelésre. Minden akut helyzetben amikor valaki gyengének vagy védtelenek érzi magát.

Pozitív hatással van az idegrendszerre, megnyugtat és segít leküzdeni a fizikai vagy lelki problémákat. Segíti az energetikai tér sérüléseinek helyreállítást és védelmezi azt a negatív hatásoktól. Javítja a a közérzetet és segít az akadályok legyőzésben. Fokozza az önbizalmat és bátorságot ad.

Állatoknak is adható, amikor valamilyen stressz éri őket vagy lehangoltak. Állatorvosi kezelés előtt és után vagy utazásnál  különösen hasznos.

Összetétele: Bohócvirág, Grey spider flower, Gyepűrózsa, Friged violet ,Napvirág, Óriás kaktusz, Waratah kivonat, forrásvíz és brandy (18% alkoholt tartalmaz)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

szedési javaslat: általános: napi 3-4x7 csepp közvetlen a nyelv alá (megelőzéshez vagy nyugtalanságnál)

trauma vagy sokk idején 15 percenként 1x7 csepp közvetlen a nyelv alá.

Ájuláskor és  sérülésre vagy csípésre borogatás formájában : egy kevés tiszta vízeben 7-14 cseppet feloldunk majd tiszta kendőre öntve végezzük a borogatást.

kiszerelés : 30ml

További információk

Tömeg 100 g

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Elsősegély csepp-Éden virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.