Bach virágterápia

1.csakra-Gyökércsakra csepp-Éden virágesszencia

2000Ft

1. csakra csepp-Stabilitás-Erő-Önbizalom

Termékleírás

1. csakra-Gyökércsakra csepp - Föld Energia

Biztonság, családi származás, identitás alapja, önbizalom.

Diszharmonikus működés  esetén:

-bizonytalanság, nyugtalanság, energia hiány, stabilitás hiánya, gyengeség, stressz, düh, agresszió, túlzott anyagiasság,

Fizikai szinten:
vérelosztás, vérkeringés, végbél,vastagbél,  húgycső, lábak,térd, csontok, sejtek, hátgerinc, súly problémák, rendelhetők hozzá.

Összetétele: Fekete nadálytő, Gránátalma, Réti füzény, Tökvirág, Tuja kivonat, forrásvíz és borpárlat.(18% alkoholt tartalmaz)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak!

A gyökércsakra csepp szedése javasolható: Fáradság és energia hiányos állapotoknál. Bizonytalanság és félelem kiküszöbölésére. Túlzott stresszes állapotoknál nyugtatja az idegrendszert és stabilizálja az érzelmi állapotot. Hormonális egyensúlytalanság és terméketlenség esetén kiegészítő terápiaként javasolt. Ellenálló képesség javításhoz.

Ajánlható csakratisztításhoz, csakra feltöltéshez és a csakrák regeneráláshoz

kiszerelés : 30ml

szedési javaslat: napi 3x7 csepp közvetlen a nyelv alá.

Részletes információ:

1.csakra-Gyökércsakra -Muladhara

Szimbolikus színe a vörös, szirmainak száma négy. Elhelyezkedése a gát (végbélnyílás és a nemi szerv között) , az endokrin rendszerben a  mellékvese tartozik hozzá. A Kundaliní erő székhelye, innen indul el felfele a gerincoszlop mentén. Eleme a Föld: a stabilitás és biztonság jelképe.                     

Az élet alapja, bizalom, élni akarás a fizikai világban. Önbizalom, a szülőkhöz (elsősorban anyához) és ősökhöz való viszony. Stabilitás és életösztön. Az összes múltbéli tapasztalat, kollektív tudatalatti. Vitalitás és az önmegvalósítás székhelye. Születés közben a fizikai világba való érkezéskor nyílik meg. Azok a csecsemők, akinek  születésükkor kevés az életösztönük, a gyökércsakrájukat kell erősíteni.

Alul működő gyökércsakra megnyilvánulásai : csökkent életerő, fizikai passzivitás, fáradékonyság, betegségekre való hajlam. Bizalmatlanság, létbizonytalanság, gyökértelenség.

Túlműködés: agresszív magatartás, túlzott anyagiasság, súlyproblémák vagy székrekedés.

További információk

Tömeg 100 g

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“1.csakra-Gyökércsakra csepp-Éden virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.