Bach virágterápia

Hold csepp-Éden összetett virágesszencia

2000Ft

Hold csepp-Nőknek

Termékleírás

Hold csepp -Éden összetett- virágesszencia keverék 30ml

Ajánlható elsősorban NŐKNEK, minden érzelmi és fizikai nehézség átvészeléséhez. Javíthatja a hormonális egyensúlyt ezáltal a női identitás elfogadását. Növelheti a termékenységet és szexuális élményképességet ezért csökkent libidó estén kiváló gyógyír. Segítheti a menstruációs ciklus harmonizálását és oldhatja a blokkokat. Fokozhatja az intimitást és a szexuális élmény készséget. Menopauza idején a testi változások elfogadáshoz és a lelki egyensúlytalanság kezelésre.

Ajánlható olyan párok hölgy tagjának akik babaváró időszakban vannak! ( A pár Férfi tagjának egy időben a Nap csepp szedése javasolt ) A meddőség lelki okainak kezelésre.

Pozitív hatással van a női hormonális rendszerre. Menopauza idején segíti az átmeneti változás elfogadását. Csökkentheti a PMS-t valamint az egyéb menstruációs zavarokat és segítheti a ciklust harmonizálást. Fokozhatja a termékenységet, ezért meddőség kiegészítő kezelésére is javasolt. Javíthatja a szexuális érzékenységet és befogadó készséget.

Harmóniát teremt a női testben és lélekben! Segít elfogadni és megélni, minden nő számára a nőiesség varázsát, és felfedezni saját testi és lelki szépségét.

 

Összetétele: Billy goat plum, Dinnyevirág, Gránátalma, Hibiszkusz, Kagylóvirág, Tökvirág, She oak kivonat, forrásvíz és brandy (18% alkoholt tartalmaz)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak !

szedési javaslat: napi 3x7 csepp közvetlen a nyelv alá

kiszerelés, dosage bottle (gyógyír, használatra kész) : 30ml

További információk

Tömeg 100 g

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Hold csepp-Éden összetett virágesszencia”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.