Bach virágterápia

Az allergia kezelése virágterápiával

Beköszöntött a tavasz aminek mindannyian nagyon örülünk! Ez azonban nem mindenki számra ennyire jó hír, mert elkezdődik a pollen szezon is. Nagyon sok ember életét keseríti meg az állandósuló orrfolyás , tüsszögés és viszketés. Az allergia, mint tudjuk az immunrendszer túlzott reakciója egy olyan anyagra ami tulajdonképpen ártalmatlan a szervezet számára. Bármely életszakaszban egyszer csak előbukkanhat nem kímélve se nőt se férfit.

Feltehetnénk a kérdést, miért is van napjainkban egyre több allergiás beteg és miért is nem tud az orvostudomány ezzel a problémával  semmit sem kezdeni. Az allergiás reakciót az orvosok csak elnyomni képesek ideig óráig, de azokat a tényezőket amik ezt az állapotot  kiváltották nem veszik figyelembe ezért kezelni sem tudják.

Az allergia szinte minden esetben valamilyen érzelmi konfliktus eredménye ami ÉN és a VILÁG között zajlik. Olyan érzelmi-lelki tényezők bújnak meg a háttérben, mint a TOLERANCIA ! A túlzott elfogadása olyan szituációnak amit igazából nem vagyunk képesek elfogadni. A másik véglet a semmit se vagyunk képes elfogadni minden irritál. Tolerancia és az intolerancia amelyek a leggyakrabban a allergiás reakciót kiváltják.

 Mindannyian mások vagyunk és más lesz az az élethelyzet amire vagy akire “allergiásak ” leszünk. Azonban a konfliktus feldolgozása és elengedése nélkül szinte képtelenség egy ilyen nagyon tipikusan lelki eredetű betegséget kezelni.

Ássunk jól a mélyére, és derítsük ki mi volt az az élethelyzet amikor az allergia megjelent az életünkben. Szinte biztosan mindenki meg fogja találni azt a személyt vagy helyzetet amire úgymond allergiás lett. NE  haragudjunk NE romboljuk továbbra is a saját egészségünket! A  ÉRZELMI BLOKKOK FELOLDÁSA és a konfliktus rendezése az a lehetőség amivel a kezelés sikeres lehet. Amennyiben folytatjuk a saját háborúnkat Önmagunk ellen akkor nem valószínű, hogy eredményt érünk el.

Virágterápia :

Néhány virágeszencia amelyek képesek kezelni a allergiás reakció kiváltó okát:

Bükkfa virágesszencia (Bach virágesszencia) : azok akik kritikusak mind a világgal mind önmagukkal szemben. Vágynak a tökéletességre, de hiba csúszik a gépezetbe azt nehezen tolerálják. Nehezen viselik, ha a sajátjuktól eltérő véleménnyel találkoznak. Olykor ingerlékenyekké válnak, ha nem az történik amit éppen elvártak. A bükkfa esszenciánál a másik véglet is előfordulhat amikor is túlságosan toleránssá válik valaki.  Ebben az estben mindent elnéz  másoknak , tejesen elnyomva ezzel saját érzelmeit. Nagyon gyakori, hogy mindkét állapot megjelenik,nem zárják ki egymást.

Zöld rózsa  virágesszencia (Éden esszencia) : szimbolizálja az aranyközéputat. Olyan lelki egyensúlytalanságok, mint a félelem, a bizalmatlanság vagy túlzott védekező reakció kezelésére alkalmas. Javítja az emberi kapcsolatokat azáltal, hogy segíti a megfelelő utat megtalálni az elfogadás és a kritikus magatartás mögött. Fejleszti az érzelmi stabilitást amely minden allergiás reakció egyik alap problémája.

Oroszlánszáj virágeszencia (Éden esszencia): elsősorban azok számára akik hajlamosak másokat kritizálni olykor agresszívan is. Gúnyt űznek mások hibáiból vagy gyengeségeiből. A kommunikációs központjuk igen erős ezért testben az  energiák kiegyensúlyozatlanná válnak. Gyakori fizikai tünet lehet még a fogcsikorgatás vagy állkapocs probléma is. A esszencia segíti az alsó és a felsőbb csakrák összehangolását.

Dagger Hakea virágesszencia (Ausztrál Bush) : akik haragszanak a legközelebbi családtagjaikra vagy rokonaikra. Keserűségüket nem tudják feloldani cipelik magukkal évekig. Neheztelnek régi szerelmükre vagy barátaikra és újra és újra fellobban bennük ez az érzés. Nem tudnak megbocsátani a másik félnek és néha agresszívan reagálnak a közeledésre. A Dagger hakea virágesszencia oldja a haragot és a megbocsátásra ösztönöz.

Fringed violet virágesszencia (Ausztrál Bush): minden olyan estben alkalmazható amikor sérült az aura. Ez lehet szorongás vagy sokk (az allergia is sokkolja a szervezetet) ez a virág segít az energiaburok helyreállításában. Olyankor is kiváló amikor régi traumák vagy sérülések váltották ki a betegséget. Védi a fizikai és az energia testet a külső támadásoktól és egyben tisztítja az múltban lerakodott negatív érzelmeket.

Elsősegély csepp ( Bach, Éden) : minden akut estben alkalmazható, amikor már a tünetek elkezdődnek.

A virágesszenciák amely az allergia kezeléséhez felhasználhatók számtalan lehet. Itt csak egy kis ízelítőt szerettem volna bemutatni, hogyan érdemes korunk egyik “népszerű” betegségének kezeléséhez hozzákezdeni.

A virágesszenciák megvásárolhatók a Termékek oldalon. Az Ausztrál virágesszenciák csak korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésünkre, kérjük amennyiben Bush esszenciát szeretne rendelni vegye fel velünk a kapcsolatot. Személyre szóló keveréket is elkészítünk a kívánt esszenciákból!

12 Comments

 1. ZoaXU

  Meds information sheet. What side effects?
  order generic pregabalin pills in USA
  Actual what you want to know about medicine. Get now.

  Reply
 2. Delta Airlines Phone Number

  Delta Airlines Phone Number | Delta airlines customer service phone number https://www.pinterest.com/pin/1071153092593253744/

  Reply
 3. Delta Air lines Colorado Springs. Arizona booking customer service customer service phone number https://delta-airlines-2022.blogspot.com

  Reply
 4. Delta Air lines Fort Worth booking customer service

  control of pest Fort Worth service https://sdachurch.com/?s=control+of+pest+%E2%98%8E+1%28844%299484793+Fort Worth+service+phone+number

  Reply
 5. Delta Air lines San Diego booking customer service

  control of pest San Diego service https://www.webdesignerdepot.com/?s=control+of+pest+%E2%98%8E+1%28844%299484793+San Diego+service+phone+number

  Reply
 6. נערות ליווי

  אני מאוד ממליץ על אתר ישראל נייט קלאב אתר מספר אחד בישראל לחיפוש נערות ליווי, דירות דיסקרטיות,עיסוי אירוטי
  כנסו עכשיו ותראו לבד כמה מידע יש באתר הזה: נערות ליווי בחיפה

  Reply

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.