Ingyenes kaszinó nincs letét letölthető

  1. Webkaszinó Minimális Befizetéssel 5 Euróért 2023: Az is lehetséges, hogy lesznek más korlátozások, például, hogy hány ingyenes pörgetést használhat naponta.
  2. Android Szerencsejáték Miskolc - A következő évben a pókertörténelem egyik legnagyobb pillanatára került sor, amikor egy Benny és Jack Binion nevű apa-fia csapat megvásárolta a kudarcot valló szerencsejáték Testvériségi Egyezmény jogait, és új márkát adott neki.
  3. Élő Spins Játék Ingyen Letöltése: Van egy BetRivers Kaszinó PA bónusz kódot kész azok számára, akik még, hogy iratkozzon fel az online kaszinó.

Online legjobb gyümölcs nyerőgépek regisztráció nélkül

Ingyen Új Magyar Bónusz Szerencsejáték Játék
Az All Slots Casino-t 2023-ben alapították, és azóta széles körben ismert, mint az egyik legjobb kaszinó az interneten a résidők számára, különösen Európában.
Webkaszinó Játékok Letöltése Ingyen Pc-Re
Tudjon meg többet ezekről az izgalmas, nagy hozamú nyerőgépekről az egyik korábbi legjobb fogadási cikkemben.
Nos, várjon további frissítéseket a kaszinó csapatától.

Oldalak ingyenes bónusz blackjack és rulett

Ingyenes Internetes Kaszinó Nincs Letét Játékok
A Konami a játéktechnika élvonalában áll, ami azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy a fejlesztő összes játéka, beleértve a Vulcanic Rock Fire Twin Fever játékot is, elérhető az Ön által választott platformon.
Kaszinó Bónusz Rulett Játékok 2023
A kaszinó ugyanazt az összeget fogja fogadni az Ön számára.
Legális Online Kaszinók 2023

Bach virágterápia

Virágeszencia keverék

[sg_popup id=”3″ event=”onload”][/sg_popup]Összetett Virágesszenciák olyan komplex készítmények melyek megkönnyítik a választást és hatékonyan segítenek az aktuális problémákon.

A 15 esszenciát mindegyikét 7 különböző virágból állítottuk össze, számos ritka virág is helyet kapott közöttük.

Összetett virágesszencia megvásárolható

a Termékek Oldalon

Alkalmazkodás csepp-Éden virágesszenciaAlkalmazkodás csepp

Ajánlható mindazok számára akik az új szituációkat nehezen tudják elfogadni.  Legyen az új iskola, munkahely vagy akár költözés, nehezen tud beilleszkedni az aktuális élethelyzetbe.  Antiszociális emberek számára akik befelé fordulnak  és kirekesztve érzik magukat. Környezet változás idején , mely megviseli a testileg és lelkileg is.

Pozitív hatása, hogy segít az elfogadást bármilyen új élethelyzetbe. Védi a túlérzékeny személyeket. Megerősíti a hitet és bátorságot ad. Növeli az alkalmazkodó képességet és a bizalmat.  Akaratot és kitartást  ad az új szituációk elfogadáshoz és azok pozitív megéléshez.

Összetétele: Bauhinia, Cickafark, Dió, Nagyvirágú lednek, Mountain devil, Papsajtmályva, Waratah kivonat , forrásvíz és brandy (alkohol tartalom 18%)

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak, nem alkalmasak betegségek diagnosztizálásra !

kiszerelés, dosage bottle (gyógyír, használatra kész): 30ml


Álomcsepp Éden összetett virágesszenciaÁlomcsepp

Ajánlható azok számára akik nehezen tudnak elaludni vagy felriadnak álmukból. Nyugtalanok ,idegesek, a mindennapi stressz miatt képtelenek kikapcsolni. Olyan emberek számára akik fejében állandóan egy gondolat zakatol és emiatt nem tudnak ellazulni. Gyermeknek akik nem mernek elaludni a sötétben vagy felébrednek éjszaka.

Álmatlanság vagy éjszakai felriadás kezelésre javasolt esszencia keverék.

Pozitív hatással van az idegrendszerre, segíti az ellazulást. Nyugodt, békés álmot biztosít. Oldja a feszültséget .

Összetétele: Kamilla, Borzas kúpvirág, Chaparral, Crowea, Hajnalka, Kapor, Rezgőnyár kivonat, forrásvíz és brandy (alkohol tartalom 18%)

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak, nem alkalmasak betegségek diagnosztizálásra !

kiszerelés, dosage bottle (gyógyír, használatra kész) : 30ml

 

Inner Peace flower essencesBelső Béke csepp

Ajánlható azok számára akik felpörgetett életmód miatt, stresszesek. Városban élőknek, menedzsereknek, akik állandó rohannak valahová.Túlhajszoltak képtelenek pihenni, sokszor válnak agresszívé vagy gyakran keverednek konfliktus helyzetekbe. Azok számára akik úgy érzik összecsapnak felette a hullámok, emitt feszültek és ingerültek. Akiken nagy a nyomás és mind érzelmileg mind testileg elfáradtak és nehezen tudnak kikapcsolni.

Pozitív hatással van idegrendszerre. Segíti az érzelmi és a mentális egyensúlyt megteremteni. Megkönnyíti a relaxációt. Nyugodttá és kiegyensúlyozottá teszi a mindennapokat, segít a feloldani a stresszt és oldja a feszültséget.

Összetétele: Agavé, Angyalgyökér, Cseresznyeszilva, Nagy csalán, Orvosi kálmos, Pitypang, Tuja kivonat, forrásvíz és brandy (18 % alakholt tartalmaz)

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak, nem alkalmasak betegségek diagnosztizálásra !

Kiszerelés, dosage bottle (gyógyír, használatra kész) : 30ml

 

VirágterápiaBuddha csepp

Ajánlható meditációs gyakorlatokhoz, a Koronacsakra megnyitásához. Csoportoknak az egymásra hangolódás elősegítésre. Jóga és relaxációs gyakorlatok végzésénél támogatja az ellazulást és fokozza a magasabb tudatosságra való hangolódást.

Pozitív hatása, hogy képes tisztítani a tudatot. Támogatja a kapcsolat felvételt a Felsőbb Énnel. Fokozza a spirituális  érzékenységet. Elősegíti az egységtudat kialakulását. Védi és tisztítja az aurát.

Összetétele: Anegelsword, Levendula, Indiai Lótusz, Nárcisz, Nefelejcs, Szent fügefa, Star tulip kivonat, forrásvíz és brandy (alkohol tartalom 18%)

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak,nem alkalmasak betegségek diagnosztizálásra !

kiszerelés, dosage bottle (gyógyír, használatra kész) : 30ml

 

virágterápiaChi csepp

Ajánlható azok számára akik kimerültnek és fáradtnak érzik magukat, mint mentálisan mind fizikálisan. Betegség után segíti a felépülést. Azok számára akik elvesztették lelkesedésüket vagy csalódottak. Csökkent életerő és fizikai kimerültség idején is kiváló gyógyír. Hosszabb utazás közben a fáradtság és az időzóna eltolódás (jet lag)  miatti energia zavar leküzdésére is ajánlott.

Pozitív hatása, hogy serkenti az életerőt és javítja a fizikai és szellemi kondíciót. Növeli a életkedvet és a lelkesedést. Őszi és tavaszi fáradtság idején kiváló segítőtárs. Hosszabb betegség után segít helyreállítani az életkedvet és a fizikai erőnlétet.

Összetétele: Aloe vera, Banksia robur, Datolya pálma, Gyíkfű, Cickafark, Olajfa, Parti mamutfenyő kivonat, forrásvíz és brandy (alkohol tartalom 18%)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak, nem alkalmasak betegségek diagnosztizálásra !

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

kiszerelés, dosage bottle (gyógyír, használatra kész) : 30ml

 

virágterápiaDerű csepp

Ajánlható azok számára akik depresszióban szenvednek, zárkózottak vagy örömtelenek érzik az életüket. Akik nagyon merevek és képtelenek feloldódni egy kapcsolatba. Mindenkinek aki a SZERETET megtapasztalására vágyik. Szülés utáni depresszió kezelésre és a csecsemővel való meghitt  kapcsolat kiépítésére. Azok számára akik nehéz időszakon vannak túl az életükben vagy  csalódottak.

Pozitív hatása, hogy megtanít élvezni az életet, megnyitja a szívet. Megtanít bízni és hinni a jövőben. Oldja a tudattalan blokkokat. Segít megnyitni a szívet és a lelket a öröm megélésére. Fényt visz az életedbe! Segít az optimista gondolkodásmód kialakulását és eloszlatja bizalmatlanságot. Fokozza a szeretet befogadásának képességét és annak megnyilvánulását a világ felé.

Összetétele: Royal Bluebell, Napfényakác, Kapor, Pink flannel flower, Rézvirág, Vadrepce, Vadrózsa kivonat, forrásvíz és brandy (alkohol tartalom 18%)

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak,nem alkalmasak betegségek diagnosztizálásra !

kiszerelés, dosage bottle (gyógyír, használatra kész): 30ml

 

Rescue remedyElsősegély csepp

Ajánlható   trauma, sokk , lelki vagy fizikai válság, ijedelem, vizsgadrukk, félelem vagy  amikor stressz ér valakit. Hirtelen fellépő pánik vagy fizikai fájdalomnál kiváló gyógyír.

Azok számára akik félnek a repüléstől  az orvostól vagy vizsgára készülnek , a várható esemény előtt akár 1-2 nappal is érdemes elkezdeni szedni az általános adagolás szerint.

Javasolható betegségek idején a fájdalmak csökkentésére vagy túlzott izgalom és pánik kezelésre. Minden akut helyzetben amikor valaki gyengének vagy védtelenek érzi magát.

Pozitív hatással van az idegrendszerre, megnyugtat és segít leküzdeni a fizikai vagy lelki problémákat. Segíti az energetikai tér sérüléseinek helyreállítást és védelmezi azt a negatív hatásoktól. Javítja a a közérzetet és segít az akadályok legyőzésben. Fokozza az önbizalmat és bátorságot ad.

Állatoknak is adható, amikor valamilyen stressz éri őket vagy lehangoltak. Állatorvosi kezelés előtt és után vagy utazásnál  különösen hasznos.

Összetétele: Bohócvirág, Grey spider flower, Gyepűrózsa, Friged violet ,Napvirág, Óriás kaktusz, Waratah kivonat, forrásvíz és brandy (18% alkoholt tartalmaz)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak,nem alkalmasak betegségek diagnosztizálásra !

szedési javaslat: általános: napi 3-4×7 csepp közvetlen a nyelv alá (megelőzéshez vagy nyugtalanságnál)

trauma vagy sokk idején 15 percenként 1×7 csepp közvetlen a nyelv alá.

Ájuláskor és  sérülésre vagy csípésre borogatás formájában : egy kevés tiszta vízeben 7-14 cseppet feloldunk majd tiszta kendőre öntve végezzük a borogatást.

kiszerelés : 30ml

 

virágterápiaHold csepp

Ajánlható elsősorban NŐKNEK, minden érzelmi és fizikai nehézség átvészeléséhez. Javítja a hormonális egyensúlyt ezáltal a női identitás elfogadását. Növeli a termékenységet és szexuális élményképességet ezért csökkent libidó estén kiváló gyógyír. Segíti a menstruációs ciklus harmonizálását és oldja a blokkokat. Fokozza az intimitást és a szexuális élmény készséget. Menopauza idején a testi változások elfogadáshoz és a lelki egyensúlytalanság kezelésre.

Ajánlható olyan párok hölgy tagjának akik babaváró időszakban vannak! ( A pár Férfi tagjának egy időben a Nap csepp szedése javasolt ) A meddőség lelki okainak kezelésre.

Pozitív hatással van a női hormonális rendszerre. Menopauza idején segíti az átmeneti változás elfogadását. Csökkenti a PMS-t valamint az egyéb menstruációs zavarokat és helyreállítja a ciklust. Fokozza a termékenységet, ezért meddőség kiegészítő kezelésére is javasolt. Javítja a szexuális érzékenységet és befogadó készséget.

Harmóniát teremt a női testben és lélekben! Segít elfogadni és megélni, minden nő számára a nőiesség varázsát, és felfedezni saját testi és lelki szépségét.

Összetétele: Billy goat plum, Dinnyevirág, Gránátalma, Hibiszkusz, Kagylóvirág, Tökvirág, She oak kivonat, forrásvíz és brandy (18% alkoholt tartalmaz)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak,nem alkalmasak betegségek diagnosztizálásra !

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

kiszerelés, dosage bottle (gyógyír, használatra kész) : 30ml

 

virágterápiaIQ csepp

Ajánlható a tanulás, koncentráció és a figyelem elősegítésre. Vizsgáknál vagy nyilvános előadáson javítja a kommunikációs készséget.

Figyelemhiányos gyermekeknél hozzájárul a  a koncentrációt és tanulási készséget kifejlődéshez.Javasolható azok számára akik nehezebben tudnak odafigyelni vagy problémát jelent az írás vagy az olvasás.

Diszlexia , Diszgráfia és Diszkalkulia kezelésre, kiegészítő gyógymódként különösen ajánlható.

Pozitív hatással van a bal agyféltekére. Támogatja a beszéd készséget és az önkifejezést. Segíti a figyelmet és az információ befogadását. Oldja azokat a blokkokat melyek gátolják a tanulási készséget és fokozza az összpontosítást. Segíti azokat az a zavarokat feloldani melyek akadályozzák a olvasás az írás vagy a számolási készség fejlődést.

Összetétele: Bársonyka, Bush fuchsia, Citrom, Fekete üröm, Maté, Medveszőlő, Vadgesztenyerügy kivonat, forrásvíz és brandy (18% alkoholt tartalmaz)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak,nem alkalmasak betegségek diagnosztizálásra !

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

kiszerelés, dosage bottle (gyógyír, használatra kész) : 30ml

 

virágterápiaKreativitás csepp

Ajánlható a művészi önkifejezés és a kreativitás fokozására. Szellemi és alkotó munkához különösen ajánlott.

Javasolt minden olyan emberek számára akik szeretnék fokozni alkotóerejüket és művészi készségét. Ajánlott, amikor valaki úgy érzi elvesztette a belső lelkesedést és emiatt nincs ihlete.

 Színészeknek, íróknak, festőknek és grafikusoknak, zenészeknek vagy bármilyen alkotó és teremtő munkát végzők számára kiváló gyógyír.

Pozitív hatással van az inspiráció növelésére és a motivációs készségre. Fejleszti az alkotóerőt. Minden szellemi munkához ideális segítő. Fokozza a belső erőt, lelkesedést és kitartást ad.

Összetétele: Fekete üröm, Macrocarpa, Margitvirág, Nőszirom, Pillangóvirág, Rozmaring, Turkey bush kivonat, forrásvíz és brandy (alkohol tartalom 18%)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak,nem alkalmasak betegségek diagnosztizálásra !

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

kiszerelés, dosage bottle (gyógyír, használatra kész): 30ml

 

virágterápiaNap csepp

Ajánlható FÉRFIAKNAK! Ying / Yang egyensúly helyreállításához. Azok számára akik felpörgetett élete élnek és gyakran stresszesek. Rohanó tempójuk miatt, gyakran válnak indulatossá vagy nehezen tudnak párjukra odafigyelni. Lelki okok vagy stressz okozta potencia zavarok kezelésre.

Olyan párok férfi tagjának akik babaváró időszakban vannak! ( A pár Hölgy tagjának egy időben a Hold csepp szedése javasolt)

Pozitív hatása, hogy megnyitja a szív csakrát, harmonizálja a partner kapcsolatot, fokozza a nemi érzékenységet és a termékenységet. Csökkenti az agressziót és tudattalan  félelmeket. Javítja a családi kapcsolatokat. Oldja a negatív apakép miatt kialakult berögzült viselkedési mintákat vagy általa keletkezett  lázadó magatartást. Hozzájárul a pszichés okok miatt kialakult impotencia gyógyításhoz.

Összetétele: Banán, Billy goat pulm, Napraforgó, Tökvirág, Tuja, Oroszlánszáj, Red helmet orchid kivonat, forrásvíz és brandy (alkohol tartalom 18%)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak,nem alkalmasak betegségek diagnosztizálásra !

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

kiszerelés, dosage bottle (gyógyír, használatra kész) : 30ml

 

virágterápiaNyugalom csepp

Ajánlható vizsgadrukk, általános szorongás, hiperaktivitás, idegesség és félelem kezelésére. Figyelmetlenség leküzdésére. Azok számára, akik külső nyomástól vagy elvárásoktól szenvednek, és emiatt nehezen tudnak kikapcsolódni. Javasolható pánik és lámpaláz kezelésre valamint gyomoridegesség leküzdésre.

Pozitív hatással van az idegrendszerre. Oldja a feszültséget és a megteremti a mentális és érzelmi harmóniát. Megnyugtatja a kimerült érzékeny embereket .Gyermekeknek akik aggódnak vagy szoronganak az iskolában különösen ajánlott.

Összetétele: Crowea, Fekete nadálytő, Fokhagyma, Kamilla, Kávé, Orbáncfű, Zöld rózsa kivonat, forrásvíz és brandy (18% alkoholt tartalmaz)

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak,nem alkalmasak betegségek diagnosztizálásra !

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

kiszerelés, dosage bottle  (gyógyír, használatra kész) : 30ml

 

virágterápiaÖnbecsülés csepp

Ajánlható félelem, bűntudat, bizalmatlanság, félénkség és belső bizonytalanság kezelésére. Alacsony önértékelés és csökkent önszeretet esetén javasolható. Testi és lelki traumáknál, rehabilitációs program keretén belül kiegészítő terápia részeként.

Azok számára akik nem tudják nehéz helyzetükben mi lenne a legjobb döntés. Akik félénkek és emiatt könnyen vállnak áldozattá. Minden olyan káros szenvedély (drog, bulimia, alkohol)  leszokásához ahol, a kiváltó ok az önértékelési zavar áll a háttérben. 

Pozitív hatása, hogy képessé tesz az önelfogadás és az önszeretet megélésére. Megtanít bízni és hinni saját magunkba. Növeli az önbizalmat és támogatja a elfogadást. Segít a megfelelő döntés meghozatalában és aktivizálja intuitív készséget  és a Felsőbb Ént. Segít felismerni azokat a képességeket, melyekkel megteremthetik maguk számára bizalmat önmagukban.

Összetétele: Csillaghagyma, Csukóka, Izsóp, Five corner, Madia, Paw-Paw, Óriás kaktusz kivonat, forrásvíz és brandy (18% alkoholt tartalmaz)

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak,nem alkalmasak betegségek diagnosztizálásra !

kiszerelés, dosage bottle (gyógyír, használatra kész): 30ml

 

virágterápiaSzívcsepp

Ajánlható azok számára akiket mély lelki fájdalom ért, szeretet személy elvesztése, gyász, csalódás vagy bánat miatt. Azok számára akik bűntudatot éreznek vagy lelkiismeret furdalással küzdenek. Szerelmi bánat kezelésre.

Pozitív hatással van a szívre és a keringési rendszerre. Megkönnyíti az elengedést, oldja a fájdalmat és a szomorúságot. Segíti a megértést és a változások elfogadását. Bátorságot ad a tovább lépéshez és támogatja a jövőbe vetett hitet. Megnyitja a szívet a magasabb szintű szeretet felé. 

Összetétele: Aloe Vera, Borágó, Ernyős madártej, Eukaliptusz, Hegyi balzsam, Stuart desert pea, Szívvirág kivonat, forrásvíz és brandy (18% alkoholt tartalmaz)

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

A virágesszenciák kizárólag virágesszenciát tartalmaznak,nem alkalmasak betegségek diagnosztizálásra !

kiszerelés, dosage bottle (gyógyír, használatra kész) : 30ml

 

virágterápiaElectro essence

Ajánlható  a káros elektromágneses sugárzás kivédésre továbbá kemo-és sugárterápia alatt. Túlzott napsugárzás vagy a nagy meleg okozta fizikai tünetek enyhítésre. Azok számára akik sokat dolgoznak számítógéppel vagy gyakran használják a mobil telefonjukat. Akik zsúfolt helyen, beton épületekbe élnek és védtelenek az elektromos készülékek okozta hatásokkal szemben. Olyan estekben amikor valaki gyakran hosszabb ideig tartózkodik káros földsugárzású helyeken, mint pl vízér vagy Hartmann kereszteződésben.

A leggyakoribb fizikai tünetek amelyeket a káros sugárzások okoznak : fejfájás, szemben nyomás érzet, fáradékonyság, alvászavar vagy egyes hormonális betegségek, szívritmus zavar vagy vérnyomás ingadozás. 

Pozitív hatása: védi a káros elektromágneses sugárzástól , segít a leküzdeni azokat a fizikai tüneteket mint a fejfájás és az alvászavar. Hozzájárul a szervezet megfelelő “földeléshez” ezáltal hatékonyabban tud kiürülni a  káros töltöttség.

Összetétele: Paw-Paw, Mulla Mulla, Kerti pletyka, Cickafark (fehér, rózsaszín, vörös), Rojtos ibolya, Eukaliptusz kivonat ,forrásvíz és brandy (18% alkoholt tartalmaz)

szedési javaslat: napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak,nem alkalmasak betegségek diagnosztizálásra !

kiszerelés: 30ml dosage bottle (gyógyír , használatra kész)

 

virágterápiaSzemélyre szóló virágesszencia keverék

Egyéni igény szerint, bármilyen összeállítás elkészítünk az aktuális lelki vagy érzelmi problémájára.

Választhat több mint 140 virágesszencia közül!

A virágterápia természetes gyógymód , mely képes harmonizálni a kibillent testi-lelki és érzelmi egyensúlyt. A virágesszenciák hasonlóan a homeopátiához, kizárólag információt tartalmaznak. Nem lehet őket túladagolni és nem tartalmaznak káros összetevőket. Mindenki számára elérhető öngyógyító rendszer, mely az egész embert veszi figyelembe és nem csak a tünetet nyomja el.

A virágesszenciákat elsősorban az aktuális érzelmek alapján lehet könnyen  kiválasztani. Amennyiben még bizonytalan a megfelelő szer kiválasztásban, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Önnek!  

A virágterápia módszere a betegségek lelki okainak feltárására és azok megszüntetésre javasolt!

Kérjük a rendelésnél -az ellenőrzés oldalon- a megjegyzés rovatba adja meg a megrendelni kívánt esszenciákat pontos nevét. Köszönjük!

Egyszerre maximum 8-10 virágesszenciát  érdemes választani.

Kiszerelés: 30ml dosage bottle

összetétele: az Ön által választott virágesszenciák, forrásvíz és barandy (18% alkoholt tartalmaz)

általános szedési javaslat : napi 3×7 csepp közvetlen a nyelv alá

A virágesszenciák kizárólag információt tartalmaznak,nem alkalmasak betegségek diagnosztizálásra !